Survivor-Spoiler 10/4: Ο σάλος με τα στημένα παιχνίδια & η «βόμβα» της 4ης υποψηφιότητας
Media

Survivor-Spoiler 10/4: Ο σάλος με τα στημένα παιχνίδια & η «βόμβα» της 4ης υποψηφιότητας

Survivor-Spoiler 10/4 - Το φύλο της μονομαχίας έχει κλειδώσει και ξέρουμε πως για ακόμα μία φορά θα είναι γυναικεία υπόθεση, μένει όμως να μάθουμε απόψε το όνομα της τέταρτης μονομάχου!

Με τις επιλογές για την 4η υποψηφιότητα να είναι πολύ περιορισμένες είναι αρκετά τα πρόσωπα που μπαίνουν με μεγαλύτερο πάθος στον αγώνα προκειμένου να κερδίσουν την ασυλία τους. Δεν μάχονται όμως όλα τα μέλη μίας ομάδας με το ίδιο σθένος και το γεγονός προκαλεί ερωτηματικά και αντιδράσεις.

Survivor 2024 – «Η Ασημίνα πρέπει για λόγους υγείας να μείνει εκτός»

Τι έχει συμβεί με τον Γιώργο Γκιουλέκα και για μία ακόμα φορά βρίσκεται στο επίκεντρο των σχολιασμών και των συζητήσεων; Η ένταση στην καλύβα των Κόκκινων ανεβαίνει και το ίδιο συμβαίνει και στο Συμβούλιο…

Survivor-Spoiler 10/4

Σύμφωνα με τα Spoiler η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα για την 4η ασυλία είναι η μπλε, η οποία θα κάνει το 3-1 στις αναμετρήσεις της εβδομάδας. Βέβαια ο αγώνας της Τρίτης ήταν πέρα για πέρα στημένος από τους κόκκινους οι οποίοι θέλουν οπωσδήποτε να διώξουν την Άιρα ή τη Δώρα πριν από την ένωση των ομάδων.

SURVIVOR-(03)-(1).jpg

Η 4η υποψηφιότητα

Σύμφωνα με τις ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες δίπλα στην Άιρα, τη Δώρα και τη Χρύσα, το βράδυ της Τετάρτης θα βρεθεί και η Ασημίνα προκαλώντας μεγάλη έκπληξη.

Μάλιστα η Ασημίνα αναλαμβάνει να ηγηθεί στις μονομαχίες της Πέμπτης 11/4 και είναι αυτή που θα επιλέξει τον τελικό στόχο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved