Ο Σάκης Ρουβάς στο Survivor 2024 - Η ανακοίνωση Λιανού που προκάλεσε ενθουσιασμό
Media

Ο Σάκης Ρουβάς στο Survivor 2024 - Η ανακοίνωση Λιανού που προκάλεσε ενθουσιασμό

Σάκης Ρουβάς - Την ανακοίνωση του ονόματος του τραγουδιστή που θα βρεθεί στο πάρτυ της ένωσης έκανε ο Γιώργος Λιανός στο νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Πέμπτης 11/4.

O Σταμάτης Ταλαδιανός στο άκουσμα ότι ο Σάκης Ρουβάς θα πάει στο Survivor, εξέφρασε τον θαυμασμό του και δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένος με την ανακοίνωση.

«Ο Γιώργος μας ανακοίνωσε ποιος θα είναι ο τραγουδιστής στην ένωση. Εγώ ένα πράγμα θα πω, θέλουμε κι άλλο "Σάκης". Σας παρακαλώ, θέλουμε κι άλλο, κι άλλο», είπε.

Ο Γιώργος Λιανός αφού άρχισε να δίνει μερικά στοιχεία για τον καλλιτέχνη που θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης, κάποιοι από τους παίκτες μάντεψαν σωστά, ότι πρόκειται για τον Σάκη Ρουβά.

Survivor-Η όχι & τόσο αναμενόμενη απάντηση της Ασημίνας για το νυφικό της που δεν περίμενε ο Λιανός

«Στο φετινό πάρτι της ένωσης, λοιπόν, θα έρθει ένας καλλιτέχνης, άνδρας, ο οποίος έχει μεγάλο ρεπερτόριο και έχει πάρει πάρα πολλά μπράβο και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Θα έρθει ένας τραγουδιστής – περφόρμερ» είπε ο παρουσιαστής.

Τότε ο Γιώργος Λιανός τους το επιβεβαίωσε, λέγοντας: «Μόνο αυτός θα μπορούσε να έρθει! Ο Σάκης Ρουβάς, λοιπόν, θα έρθει στο πάρτι της ένωσης του Survivor».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved