MasterChef 2024: Δεν περίμενε κανείς να αποχωρήσει αυτός ο παίκτης! Έφυγε κλαίγοντας!
Media

MasterChef 2024: Δεν περίμενε κανείς να αποχωρήσει αυτός ο παίκτης! Έφυγε κλαίγοντας!

MasterChef 2024: H μεγάλη ανατροπή ήρθε απόψε (12/4) με τον παίκτη που αποχώρησε από το παιχνίδι και έτσι δεν κατάφερε να είναι στην τελική 12άδα της φετινής σεζόν. 

Ο Νίκος Κυψίδης από την μπορντό μπριγάδα, ήταν αυτός που κέρδισε την πολύτιμη ασυλία, στο χθεσινό επεισόδιο (Πέμπτη 11/4). Ο Μάριος Ιωάννου και ο Γιάννης Γεωργίου αναδείχθηκαν, μετά τη Διαδικασία Ψηφοφορίας, υποψήφιοι προς αποχώρηση.

MasterChef 2024: Ανατροπή στο quiz μαγειρικών γνώσεων - Υπόθεση των Μπορντό η δοκιμασία αποχώρησης

Ο Αλέξανδρος Λούπο, ο Άνχελ Σαχπαζής, ο Γιάννης Γεωργίου και ο Μάριος Ιωάννου, κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πολύ απαιτητικό πιάτο του καλεσμένου των τριών chef κριτών, chef Γιάννη Μαρινόπουλου.

H τελευταία ευκαιρία για τους τέσσερις υποψήφιους εξαρτήθηκε από τις μαγειρικές γνώσεις τους και ο μεγαλύτερός τους σύμμαχος στην αρχή ήταν το μυαλό τους.

Ο Άνχελ ήταν εκείνος που απαλλάχτηκε από τη δοκιμασία αποχώρησης αφού κέρδισε στο συγκεκριμένο quiz μαγειρικών γνώσεων.

Στο μεταξύ, το κλίμα στην μπορντό μπριγάδα, έχει επηρεαστεί σχεδόν ανεπανόρθωτα, μετά και τα χθεσινά γεγονότα. Ο Μάριος μαζί με τον Αλέξανδρο νιώθουν παραγκωνισμένοι, ενώ ο Γιάννης Γεωργίου με τον Γιάννη Κούρτογλου θεωρούν πως οι αποφάσεις και οι επιλογές τους είναι καθαρά μαγειρικές και υποστηρίζουν πως δεν αποτελούν και δεν έχουν φτιάξει μια κλειστή υπό-ομάδα, μέσα στη μπριγάδα. Όλα αυτά, σχολιάζονται ποικιλοτρόπως και από τα μέλη της γκρι μπριγάδας, που έδειξαν να επηρεάζονται από τις εξελίξεις και τις εντάσεις.

Guest-Chef-Giannhs-Marinopoylos.jpg

Στη δοκιμασία αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου που ήταν και πάλι ιδιαίτερα απαιτητική, οι τρεις υποψήφιοι έβαλαν τα δυνατά τους.

Όταν βρέθηκαν μπροστά στους κριτές, εκείνοι είπαν στους παίκτες πως ήταν και τα τρία πιάτα υπέροχα και ότι το αποτέλεσμα θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Τελικά ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Γιάννης Γεωργίου, ο λεγόμενος δάσκαλος ο οποίος δεν κατάφερε να μπει στην τελική δωδεκάδα. Αντ' αυτού, ο Μάριος έκανε πολύ καλύτερο πιάτο από ό,τι κάποιοι θα περίμεναν.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved