MasterChef 2024: Το λάθος που εντοπίζει ο Κουτσόπουλος ίσως αποβεί μοιραίο - Ποιος αποχωρεί απόψε;
Media

MasterChef 2024: Το λάθος που εντοπίζει ο Κουτσόπουλος ίσως αποβεί μοιραίο - Ποιος αποχωρεί απόψε;

MasterChef 2024: Ο Νίκος Κυψίδης από την μπορντό μπριγάδα, ήταν αυτός που κέρδισε την πολύτιμη ασυλία, στο χθεσινό επεισόδιο (Πέμπτη 11/4). Ο Μάριος Ιωάννου και ο Γιάννης Γεωργίου αναδείχθηκαν, μετά τη Διαδικασία Ψηφοφορίας, υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Απόψε, Παρασκευή 12 Απριλίου, ο Αλέξανδρος Λούπο, ο Άνχελ Σαχπαζής, ο Γιάννης Γεωργίου και ο Μάριος Ιωάννου, θα κληθούν να αντιγράψουν ένα πολύ απαιτητικό πιάτο του καλεσμένου των τριών chef κριτών, chef Γιάννη Μαρινόπουλου.

H τελευταία ευκαιρία για τους τέσσερις υποψήφιους θα εξαρτηθεί από τις μαγειρικές γνώσεις τους και ο μεγαλύτερός τους σύμμαχος στην αρχή θα είναι το μυαλό τους. Εκείνος που θα απαντήσει σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών θα αποφύγει τη Δοκιμασία Αντιγραφής και της οριστικής αποχώρησης.

Αριάνα-Τσιχίρο, Κένζι και Ιζούμι - Τα παιδιά του Κοντιζά και η γνωριμία με την σύζυγό του, Δέσποινα

masterchef.jpg

Το κλίμα στην μπορντό μπριγάδα, έχει επηρεαστεί σχεδόν ανεπανόρθωτα, μετά και τα χθεσινά γεγονότα. Ο Μάριος μαζί με τον Αλέξανδρο νιώθουν παραγκωνισμένοι, ενώ ο Γιάννης Γεωργίου με τον Γιάννη Κούρτογλου θεωρούν πως οι αποφάσεις και οι επιλογές τους είναι καθαρά μαγειρικές και υποστηρίζουν πως δεν αποτελούν και δεν έχουν φτιάξει μια κλειστή υπό-ομάδα, μέσα στη μπριγάδα. Όλα αυτά, σχολιάζονται ποικιλοτρόπως και από τα μέλη της γκρι μπριγάδας, που δείχνουν να επηρεάζονται από τις εξελίξεις και τις εντάσεις.

MasterChef 2024: Πανικός στην ψηφοφορία και επικά μπινελίκια - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Ποιος από τους τέσσερις θα κερδίσει σήμερα τη Δοκιμασία Τελευταίας Ευκαιρίας και θα παρακολουθήσει τη Δοκιμασία Αποχώρησης από την ασφάλεια του εξώστη; Για ποιον θα είναι σήμερα η τελευταία φορά που θα μαγειρέψει στην κουζίνα του MasterChef 2024 και τι λάθος εντοπίζει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε ένα από τα πιάτα;

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Τα κλάματα του Κούρτογλου δεν έπεισαν κανέναν!«Δεν βαρέθηκε να το παίζει Μάρθα Βούρτση;»

MasterChef 2024: Επικές ατάκες για το στιλ του Κοντιζά-«Μάτριξ. Τον έστειλε η πρεσβεία της Ιαπωνίας»

MasterChef 2024: Το λάθος των κριτών παραλίγο να κάνει ζημιά στο παιχνίδι-Η ανακοίνωση Κουτσόπουλου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved