MasterChef 2024: Το λάθος των κριτών παραλίγο να κάνει ζημιά στο παιχνίδι-Η ανακοίνωση Κουτσόπουλου
Media

MasterChef 2024: Το λάθος των κριτών παραλίγο να κάνει ζημιά στο παιχνίδι-Η ανακοίνωση Κουτσόπουλου

MasterChef 2024: Στο αποψινό επεισόδιο 5/4 καταλάβαμε πως τελικά και οι κριτές κάνουν καμιά φορά λάθη. Οι τρεις σεφ, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης, είναι πάντα προσεκτικοί και άψογοι επαγγελματίες όμως αν σήμερα δεν καταλάβαιναν - έστω και λίγο πιο μετά - ότι έκαναν λάθος, θα μπορούσε να αλλάξει όλο το παιχνίδι και όταν θα το καταλάβαιναν να ήταν αργά.

Αλέξανδρος, Γιάννης, Σταμάτης και Χριστίνα ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, που είχαν μια τελευταία ευκαιρία προκειμένου να... σωθούν και να παραμείνουν στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δοκιμάσουν τα πιάτα που είχαν μπροστά τους και να αναγνωρίσουν τα υλικά που γεύτηκαν. Ο Σταμάτης κι ο Αλέξανδρος βρήκαν τα λιγότερα υλικά χάνοντας στα σίγουρα την ασυλία.

Ο Γιάννης ο δάσκαλος κι η Χριστίνα πήγαν στήθος με στήθος, με την παίκτρια από την Κύπρο να αναφέρει ότι το πιάτο είχε κρέμα καρύδας, ενώ το σωστό υλικό ήταν γάλα καρύδας. Παρότι οι συμπαίκτες της εντόπισαν το λάθος, η Χριστίνα με 12 υλικά έναντι των 11 του Γιάννη, ανέβηκε στον εξώστη.

MasterChef 2024: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

masterchef.jpg

Στη συνέχεια οι σεφ και κριτές εντόπισαν το λάθος και την κατέβασαν ξανά κάτω, ζητώντας από εκείνη και τον Γιάννη τον δάσκαλο να επαναλάβουν τη διαδικασία με έναν εξτρά γύρο.

«Έγινε ένα λάθος εκ παραδρομής», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ζήτησε από τους δύο παίκτες να αναγνωρίσουν τις 10 εσάνς που είχαν μπροστά τους.

MasterChef 2024: «Θα τους ξεφτιλίσω» - Θυμός και δύσκολες αποφάσεις

Αυτός που έκανε πρώτος τρία λάθη θα μαγείρευε στην επερχόμενη δοκιμασία αποχώρησης. Αυτή που δεν κατάφερε να βρει πρώτη τις εσάνς ήταν η Χριστίνα, με τον δάσκαλο να ανεβαίνει ασφαλής στον εξώστη.

Η Χριστίνα κλήθηκε να μαγειρέψει μαζί με τον Σταμάτη και τον Αλέξανδρο για την παραμονή της στο παιχνίδι, ενώ δεν της άρεσε η αντίδραση του Κούρτογλου στη νίκη του Γιάννη.

Δείτε το απόσπασμα από το MasterChef 2024:

Διαβάστε επίσης:

MasterChef 2024: Πλάνταξε στο κλάμα - «Είναι το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι»

MasterChef 2024: Ο Ιωαννίδης τους έκανε να πέσουν κάτω από τα γέλια! Η μπριγάδα που πήρε τη νίκη!

MasterChef 2024: Τα παιχνίδια του Κουτσόπουλου: «Αν οι παίκτες ήταν ποδοσφαιριστές, ποιοι θα ήταν;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved