Χρηστίδου: Ξεκίνησε την εκπομπή της με δυσάρεστα νέα: «Είναι πολύ δύσκολη η σημερινή εκπομπή...»
Media

Χρηστίδου: Ξεκίνησε την εκπομπή της με δυσάρεστα νέα: «Είναι πολύ δύσκολη η σημερινή εκπομπή...»

Δύσκολη η σημερινή εκπομπή του Χαμογέλα και Πάλι, καθώς η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε αρκετά δυσάρεστα νέα για έναν πολύ κοντινό φίλο και συνεργάτη της, ο οποίος απουσιάζει από το πλατό.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια στο ξεκίνημα της εκπομπής της το Σάββατο 13/04, κοίταξε εμφανώς συγκινημένη την κάμερα και ανακοίνωσε στο κοινό της:

Χρηστίδου σε συνεργάτη της πρωί πρωί: «Μην ξαναέρθεις στο καμαρίνι μου... Είσαι γκαντέμης»

"Καλημέρα! Είναι μία δύσκολη εκπομπή για εμάς, μία δύσκολη εκπομπή για το Χαμογέλα και Πάλι γιατί... εχθές είχαμε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Παύλου.

Για εμένα ο Παύλος είναι αδερφός, αλλά δεν αφορά μόνο τον Παύλο αυτό. Αφορά όλη την οικογένεια της εκπομπής μας, γιατί είμαστε οικογένεια πια. Έχει την αγάπη και τα συλλυπητήρια από όλους.

xamogela-kai-pali.jpg

Αυτές οι στιγμές ξέρετε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολες. Εχθές έγινε ξαφνικά αυτό, δεν ήταν κάτι που περιμέναμε, οπότε οφείλουμε αυτή την ειλικρίνεια σε εσάς για να εξηγήσουμε και την απουσία του.

Θα πάρει φυσικά τον χρόνο του. Αυτές είναι πολύ δύσκολες στιγμές για να τις διαχειριστεί κάποιος. Του στέλνουμε μία μεγάλη αγκαλιά κι ένα μεγάλο φιλί. Ξέρει ότι είμαστε εδώ για εκείνον".

Δείτε εδώ το βίντεο με τη Σίσσυ Χρηστίδου να ανακοινώνει το δυσάρεστο γεγονός για την οικογένεια του Παύλου Σταματόπουλου:

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας: Αυτό που είπε η Καινούργιου είναι ότι η Σταυροπούλου μεγάλωσε χωρίς αρχές την Μπάρκα!

Χρηστίδου για Καινούργιου - Μπάρκα: «Η Κατερίνα πνιγόταν, θα "έσκαγε" - Την καταλαβαίνω αλλά...»

Σίσσυ Χρηστίδου: Η βραδινή έξοδος και ο αυστηρός γιος της: «Πού πας και με ποιον;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved