Media

Χρηστίδου σε συνεργάτη της πρωί πρωί: «Μην ξαναέρθεις στο καμαρίνι μου... Είσαι γκαντέμης»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Δεν ξεκίνησε και πολύ καλά η σημερινή μέρα για τη Σίσσυ Χρηστίδου η οποία ξεκίνησε την εκπομπή της Χαμογέλα και πάλι, σήμερα (28/1) με... απαγορεύσεις!

Η παρουσιάστρια αν και μας καλημέρισε με ένα τεράστιο χαμόγελο και μία πολύ θετική ενέργεια, στη συνέχεια απαγόρευσε σε συνεργάτη της να την ξαναεπισκεφτεί στο καμαρίνι της καθώς τον θεωρεί... γκαντέμη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αν και δεν αποκάλυψε τι ακριβώς τής συνέβη, απευθυνόμενη στον φίλο και κουμπάρο της αλλά και στενό συνεργάτη της Παύλο Σταματόπουλο, τού είπε ότι δεν θέλει να την ξαναεπισκεφθεί στον προσωπικό της χώρο καθώς ξεκίνησε στραβά σήμερα η μέρα.

stamatopoulos.jpg

Η ίδια απέφυγε να αποκαλύψει τι ακριβώς τής είχε συμβεί, όμως άφησε να εννοηθεί πως θεωρεί υπεύθυνο για ό,τι αναποδιά αντιμετώπισε, τον Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος τη ρώτησε ευθέως αν τον θεωρεί γκαντέμη, με εκείνη να του απαντά με την ίδια ευθύτητα πως ακριβώς αυτό πιστεύει για εκείνον.

Φυσικά όλα τα παραπάνω ειπώθηκαν με πολύ χιούμορ, καθώς Σίσσυ και Παύλος, όπως έχουν τονίσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν, είναι πλέον οικογένεια.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved