Πασχαλίδης και Μποφίλιου παρουσίασαν το τελευταίο Μουσικό κουτί - Το «ευχαριστώ» του Πορτοκάλογλου
Media

Πασχαλίδης και Μποφίλιου παρουσίασαν το τελευταίο Μουσικό κουτί - Το «ευχαριστώ» του Πορτοκάλογλου

Το τελευταίο και πιο συγκινητικό «Μουσικό κουτί» άνοιξε το βράδυ της Κυριακής 14 Απριλίου 2024, στις 20:30, στην ΕΡΤ1. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη, που μας κράτησαν συντροφιά τα τελευταία τέσσερα χρόνια αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό μ’ ένα επεισόδιο διαφορετικό απ’ όλα τα άλλα.

Οι ρόλοι άλλαξαν και ο Μίλτος Πασχαλίδης με τη Νατάσσα Μποφίλιου, οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές που αγάπησαν και στήριξαν το «Μουσικό κουτί» από την αρχή, έγιναν οικοδεσπότες της τελευταίας εκπομπής και φιλοξένησαν τους παρουσιαστές Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη.

Μαζί έκαναν μια μουσική ανασκόπηση στις αγαπημένες στιγμές των τηλεθεατών αλλά και των ίδιων, από τα 116 επεισόδια, και έριξαν τα τελευταία «κέρματά» τους σε τραγούδια αποχαιρετισμού.

MOYSIKO-KOYTI-TELEYTAIA-EKPOMPH-CREDITS-Manwlhs-Manoyshs-MAEM-11.jpg

Η επιτυχημένη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, που υπήρξε «σχολείο και παιδική χαρά», φιλοξένησε περισσότερους από 400 εκλεκτούς καλεσμένους, «έπαιξε» περίπου 3.000 τραγούδια, κράτησε 117 βραδιές συντροφιά στους τηλεθεατές, έδωσε νέα πνοή σε παλιά και παραδοσιακά κομμάτια, παρουσίασε το παρόν και το μέλλον του ελληνικού και ξένου τραγουδιού, μοιράστηκε πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών και έδωσε την ευκαιρία σε ερμηνευτές και δημιουργούς να συναντηθούν και να μοιραστούν τις ιστορίες και τις μουσικές τους.

Τον Νοέμβριο του 2020, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, εμπνευστής, οραματιστής και δημιουργός του «Μουσικού κουτιού», αποφάσισε να κάνει πράξη αυτό που πίστευε πάντα, ότι «η μουσική μας ενώνει», και παρέα με μια σπουδαία ομάδα μουσικών και συνεργατών κατάφερε κάθε εβδομάδα να στήνει ένα μοναδικό τηλεοπτικό live.

«Το Μουσικό Κουτί ολοκληρώνεται γιατί πραγματικά αισθάνομαι ότι κλείνει ο κύκλος και επειδή πρέπει να ασχοληθώ και λίγο με αυτό που είναι η δουλειά μου, να γράφω τραγούδια. Έχω ξεκινήσει έναν δίσκο πριν από τέσσερα χρόνια και δεν έχω καταφέρει να τον ολοκληρώσω ακόμα. Επίσης, σε κάθε καινούργιο σχέδιο υπάρχει κάποια στιγμή που αισθάνεσαι ότι για σένα κλείνει ο κύκλος από πολλές πλευρές» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Δείτε το βίντεο:

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου έσπευσε να πει το δικό του «ευχαριστώ» για αυτά τα 4 χρόνια:

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες, όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν και βέβαια όλους εσάς, αγαπητοί συνταξιδιώτες για την αγάπη και την υποστήριξη τα τελευταία τέσσερα χρόνια! Εις το επανιδείν!»

GLItGK7XEAAFVPs.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved