Media

Τσιμτσιλή: «Έχασα 2,5 κιλά σε 48 ώρες...» - Η απίστευτη ταλαιπωρία της

Gossip-tv Team

Happy Day: Για την περιπέτειά της με την γαστρεντερίτιδα που πέρασε πέρασε και τον λόγο που έχασε 2,5 κιλά σε δύο μέρες, μίλησε σήμερα 15/4 η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια, αποκάλυψε στον αέρα πως πέρυσι, είχε κολλήσει γαστρεντερίτιδα και ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από την εφυδάτωση ενώ ένιωθε μια απίστευτη εξάντληση.

Είχε καιρό να πάθει κάτι τέτοιο και όταν της συνέβη, ήταν πολύ άσχημο, όπως επεσήμανε η ίδια, με αφορμή την είδηση ότι ο Νίκος Βέρτης πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και ακύρωσε όλες του τις εμφανίσεις, αφού έπαθε τροφική δηλητηρίαση.

Τσιμτσιλή: Πώς συνδύασε το cargo τζιν παντελόνι της κι έκανε το σύνολο από casual… σικ!

tsimtsili.jpg

«Παιδιά εγώ είχα πάθει - αν και είχα καιρό, πέρυσι. Μιλάμε έχασα 2,5 κιλά σε 48 ώρες. Δηλαδή, αφυδάτωση και εξάντληση...», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση των συνεργατών του τραγουδιστή: «Ο Νίκος Βέρτης είναι καλύτερα. Η τροφική δηλητηρίαση που τον εξάντλησε χθες τόσο έντονα, έχει μια σταθερή βελτίωση. Με τη βοήθεια της άψογης νοσοκομειακής περίθαλψης σε δύο τρεις μέρες θα είναι και πάλι καλά. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τα θερμά μηνύματα συμπαράστασης όλων σας».

Επίσης, η πρώτη ανακοίνωση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου 13/4, μέσα από τα social media έγραφε: «Λόγω εσπευσμένης μεταφοράς του Νίκου Βέρτη στο νοσοκομείο, οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του αγαπημένου μας καλλιτέχνη στο Yton The Music Show για αυτό το Σάββατο 13/4 και την Κυριακή 14/4 θα παραμείνει κλειστό. Σας ζητούμε συγγνώμη για την οποία αναστάτωση. Την ερχόμενη εβδομάδα ξανά μαζί με υγεία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

Τσιμτσιλή για τη σχέση Δημητρίου - Κιουρτσάκη: «Γίνεται μια προσπάθεια να…»

Τσιμτσιλή: Σοκάρει για το θανατηφόρο τροχαίο του μπαμπά της: «Επέζησαν όλοι πλην του μπαμπά μου»

Τσιμτσιλή: Έκλεισα το Twitter γιατί ένιωσα ότι δεν μπορούσα να σηκώσω το βάρος των αρνητικών σχολίων

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved