Δάντης κατά Καραγκούνια: «Δεν σκέφτεται ότι και η Ασημίνα έχει έναν μπαμπά που παρακολουθεί;»
Media

Δάντης κατά Καραγκούνια: «Δεν σκέφτεται ότι και η Ασημίνα έχει έναν μπαμπά που παρακολουθεί;»

O Χρήστος Δάντης σε συνέντευξή του στην κάμερα της εκπομπής Fay's Time μίλησε για την αγαπημένη του, Ασημίνα Χατζηανδρέου που βρίσκεται στο Survivor αλλά και για τα σχόλια που έκανε για εκείνη ο Τάκης Καραγκούνιας, τον οποίο είδαμε χθες (14/6) στο πάρτι της Ένωσης. 

Ερωτώμενος ο τραγουδοποιός αν θα δεχόταν να πάει στο πάρτι της Ένωσης για να τραγουδήσει, είπε χαρακτηριστικά: «Φυσικά και θα πήγαινα στην ένωση του Survivor, αν με καλούσαν. Την Ασημίνα την έχει στενοχωρήσει και την έχει καταβάλει το θέμα του τραυματισμού, εμένα με ενδιαφέρει η υγεία της».

Χρήστος Δάντης: «Το αν θα κάνω πρόταση στην Ασημίνα αφορά τον στενό μας κύκλο»

dantis-asimina.jpg

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έχει πει ο Τάκης Καραγκούνιας για τη σύντροφό του, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι δεν θα έπρεπε η Ασημίνα να ξαναπάει στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Χρήστος Δάντης σχολίασε:

«Υπάρχουν άνθρωποι που από την αρχή που ξαναμπήκαν η Ασημίνα και η Κατερίνα μέσα, φωνάζουν και εκφέρουν τις αντιρρήσεις τους και τις ενστάσεις τους, δικαίωμά τους είναι φυσικά. Ο Τάκης κατηγορεί την Ασημίνα και θυμάμαι έτσι λίγο τη στάση του όταν ήταν μέσα στο "Survivor" που έκλαιγε για την κόρη του, ότι όλο αυτό το κάνει για την κορούλα του, για να τη βοηθήσει οικονομικά; Δεν θέλω να του απαντήσω, θέλω να τον ρωτήσω όμως, δεν σκέφτεται ότι και η Ασημίνα έχει έναν μπαμπά έξω που παρακολουθεί;».

Ερωτώμενος για τη φετινή ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, ο Χρήστος Δάντης είπε

«Η Μαρίνα Σάττι είναι υπερόπλο, είναι σπουδαία τραγουδίστρια. Κάνει πράγματα πολύ σοβαρά και τα κάνει πολύ σοβαρά και τρέφω πολλές ελπίδες για εκείνη και το τραγούδι. Ο καθένας νομίζει ότι είναι ειδικός, αλλά κάτι ξέρουν οι δημιουργοί που έχουν στελεχώσει το τραγούδι. Δεν θα υπήρχε λόγος να ξαναπάω στη Eurovision».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved