Η Γη της Ελιάς: Στο σπίτι της Χάιδως το πένθος & ο οδυρμός δεν έχουν τέλος - Συλλαμβάνεται ο Βαφέας
Media

Η Γη της Ελιάς: Στο σπίτι της Χάιδως το πένθος & ο οδυρμός δεν έχουν τέλος - Συλλαμβάνεται ο Βαφέας

Σήμερα, 16 Απριλίου στη Γη της Ελιάς, ο Βαφέας συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Φίλιππου! 

Η Μαρίνα επιτίθεται στον Μάνο, γιατί θεώρησε άδικη την επίθεση που έκανε στην Αμαλία. Όμως, η Αμαλία δεν έχει τελειώσει με τον Μάνο και κάνει ένα βήμα ακόμα στο σχέδιό της προκειμένου να τον κρατάει στο χέρι.

Ο Μιλτιάδης ενημερώνει τη Μαργαρίτα ότι φιλοξενεί τη Θεοδώρα και η Μαργαρίτα ηρεμεί λίγο. Στο μεταξύ, στο σπίτι της Χάιδως, το πένθος και ο οδυρμός δεν έχουν τέλος.

gi-tis-elias-2.jpg

Η Χάιδω έχει κλειστεί στην κρεβατοκάμαρά της και αρνείται να σηκωθεί από το κρεβάτι, παρά τις προσπάθειες του Λυκούργου, του Στάθη, της Μαργαρίτας και του Μιλτιάδη. Η Βασιλική έχει συνέχεια δίπλα της την Αριάδνη, τον Παρασκευά και τον Μιλτιάδη.

gkerekou-gi-elias.jpg

Ο Βαφέας και ο συνεργός του, ο Παράς, συλλαμβάνονται και ο Κουράκος τους ανακρίνει. Πρώτος «σπάει» ο Παράς και ομολογεί στον αστυνόμο με ποιο τρόπο σκότωσαν τον Φίλιππο. Ο Βαφέας είναι πιο σκληρός και, σε μια ξαφνική κίνηση, καταφέρνει να αρπάξει το όπλο τού Στράτου και η κατάσταση παίρνει άλλη τροπή...

i-gi-tis-elias-margarita.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, είδαμε:

Ο Λυκούργος οδηγεί σαν τρελός προς το σπίτι της Χάιδως, μπαίνει μέσα και έντρομος τη βρίσκει να έχει πάρει χάπια. Ο Κουράκος ανακρίνει τον Βαφέα, αφού όλες οι υποψίες πέφτουν πάνω του. Η Βασιλική είναι διαλυμένη και η Αριάδνη μένει συνέχεια δίπλα της προσπαθώντας να την παρηγορήσει, το ίδιο και ο Στάθης. Στο μεταξύ, η Αρετή στη φυλακή δεν έχει μάθει τίποτα για τα τελευταία γεγονότα και απορεί πού εξαφανίστηκαν όλοι, ακόμα και ο δικηγόρος της. Ο Τζον κάνει μια ιδιαίτερη συζήτηση με τη Φιλιώ, προσπαθώντας να καθησυχάσει τις φοβίες της και της μιλάει για τη δύσκολη παιδική του ηλικία. Η Θεοδώρα γυρίζει για μία ακόμα φορά μεθυσμένη στο σπίτι και η Μαργαρίτα τη διώχνει. Η Χρυσούλα πηγαίνει στο επισκεπτήριο και μεταφέρει στην Αρετή τα δυσάρεστα νέα για τον Φίλιππο, η οποία σπαράζει στο κλάμα σκεπτόμενη την κόρη της και τη Χάιδω. Ο Ισίδωρος φεύγει για το Λονδίνο και αμέσως ο Μάνος με την Αμαλία τσακώνονται. Ο Κουράκος βγάζει ένταλμα για να συλλάβει τον Βαφέα...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved