Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Μου έχει συμβεί να φορτιστώ σε εκπομπές στα όρια του να κρατήσω τα δάκρυα μου
Media

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Μου έχει συμβεί να φορτιστώ σε εκπομπές στα όρια του να κρατήσω τα δάκρυα μου

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την εκπομπή του και για τους καλεσμένους που φιλοξενεί.

«Σε αυτή την εκπομπή έχουν καταρριφθεί πολλοί μύθοι. Κάποιοι μύθοι που έχουν καταρριφθεί είναι ότι ο καθένας μπορεί να κάνει με μεγάλη ευκολία δίαιτα. Άλλος ένας μύθος είναι ότι όλα παλεύονται. Όταν έχεις ένα μεγάλο νόσημα πρέπει να το κοιτάς απέναντι, να το αντιμετωπίζεις και να προχωράς. Δεν είναι όλα ψυχολογικά, είναι μεγάλη παγίδα να αποδίδουμε τα πάντα στην καλή η την κακή ψυχολογία. Στα 27 χρόνια που κάνω αυτή την εκπομπή υπάρχουν από αστείες έως πολύ δραματικές στιγμές», είπε αρχικά.

1713357782659-318518939-jpg-(2).jpg

Αναφορικά με τους καλεσμένους στις εκπομπές του αποκάλυψε πως, «Είχαμε καλεσμένη την Ζωζώ Σαπουντζάκη με θέμα τη μακροζωία και μου είχε πει ότι, όταν πέφτει ένα χαρτί το πιάνει με συγκεκριμένο τρόπο για άσκηση. Στη συνέντευξη με τη Μάγδα Τσέγκου δεν μπορούσα καν να κάνω ερώτηση. Μιλούσε για τον ανιψιό της που είχε χάσει σε ηλικία 14 ετών. Μου έχει συμβεί να φορτιστώ σε εκπομπές στα όρια του να κρατήσω τα δάκρυα μου».

Στην συνέχεια ξεκαθάρισε την ιδιότητά του.

«Δεν έχω σπουδάσει ιατρική, δεν είμαι γιατρός και δεν θέλω να μου αποδίδονται τέτοιες ιδιότητες. Αυτό εμπεριέχει μεγάλη ευθύνη. Έχει τύχει σε διακοπές μία κυρία να κάτσει δίπλα μου στο πρωινό και να βγάλει εξετάσεις. Εξήγησα με ωραίο τρόπο ότι καλύτερα να απευθύνονται στους γιατρούς τους».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved