Συγκλονίζει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης για την περιπέτειά του με τον κορονοϊo: «Ήταν φρικτό»
Media

Συγκλονίζει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης για την περιπέτειά του με τον κορονοϊo: «Ήταν φρικτό»

Στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (28-02) ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Όλα για την υγεία mou» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια του με τον κορονοϊό.

1677589514032-605134220-kefalogiannis-(1).jpg

Η εξομολόγησή του για όλα όσα πέρασε όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί αλλά και μετά είναι συγκλονιστική.

«Τότε είχα δύο εκπομπές. Εγώ στον Covid δούλεψα όσο δεν δούλεψα σε όλη μου τη ζωή. Δεν κατάλαβα τον Covid στην αρχή, ειδικά τον πρώτο χρόνο. Δεν κατάλαβα αυτό που έλεγαν όλοι ότι είμαστε αποκλεισμένοι, γιατί πήγαινα κάθε μέρα στη δουλειά. Τον κατάλαβα όταν τον έπαθα, βέβαια, για τα καλά», ανέφερε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης και συνέχισε: «Αυτό που τρομάζει τους πάντες είναι ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι εντελώς καινούργιο. Αυτό και μόνο τρομάζει. Όταν έπαθα Covid, χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο και κατάλαβα ότι είναι κάτι εντελώς πρωτόγνωρο για τον οργανισμό».

kefalogiannis-(4).jpg

«Ήταν φρικτή αυτή η εμπειρία. Φοβήθηκα. Ήταν συγκλονιστικό το ότι δεν μπορούσα να βλέπω ανθρώπους να κάνουν απολογισμό ζωής στον ίδιο θάλαμο σαν ετοιμοθάνατοι. Πιο μεγάλης ηλικίας άνθρωποι, ήταν πολύ βαρύ και δύσκολο να το αντιμετωπίσεις ψυχολογικά.

kefalogiannis-(2).jpg

Και μετά να γυρίσεις σπίτι, να είσαι μόνος σου 30 μέρες, να παίρνεις πολύ περίεργα φάρμακα, να πρέπει να μετριέσαι συνέχεια. Για κάποιους ανθρώπους εξακολουθεί να είναι κάτι πολύ σοβαρό ο Covid και είμαι πολύ τυχερός που δεν έπαθα Long Covid, που δεν μου άφησε κάτι μετά», συμπλήρωσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved