Survivor 2024: Αυτοί στάθηκαν στον Τζέιμς για το ναυάγιο του πατέρα του-Τα πηγαδάκια & τα απρόβλεπτα
Media

Survivor 2024: Αυτοί στάθηκαν στον Τζέιμς για το ναυάγιο του πατέρα του-Τα πηγαδάκια & τα απρόβλεπτα

Survivor 2024: Η είδηση για τον πατέρα του Τζέιμς Καφετζή που ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό προκάλεσε μεγάλο σοκ τόσο στον ίδιο τον παίκτη όσο και στους υπόλοιπους παίκτες των δύο ομάδων.

Και μπορεί πολλοί περίμεναν κάποιοι να μην τον στηρίξουν λόγω των εντάσεων που έχουμε δει στο παιχνίδι, ωστόσο, όλοι στάθηκαν στο πλευρό του, όσο ποτέ άλλοτε.

Παντού στην παραλία στήθηκαν πηγαδάκια, όχι όμως κακά, και όλοι συζητούσαν για το περιστατικό που τους συγκλόνισε. Όλοι ήταν δίπλα του και ακόμα και ο Αλέξης Παππάς, του έδωσε πολύτιμες συμβουλές, παρά το γεγονός ότι αυτό ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε και ήταν τελείως απρόβλεπτο καθώς η σχέση τους δεν ήταν και η καλύτερη.

Survivor spoiler: Καφετζής - Παππάς - Γκέντσογλου: Απίστευτο! Τρεις αποχωρήσεις βόμβα από το ριάλιτι

survivor.jpg

Σε αυτές τις στιγμές ωστόσο δεν χωράνε κόντρες και διχόνοιες, και οι παίκτες είναι πάνω α' όλα άνθρωποι.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου σχολίασε: «Η μοναξιά που ένιωθε αυτός ο άνθρωπος σε μία τρίμετρη βάρκα, αφού είχε βουλιάξει το σκάφος του, είναι το χειρότερο πράγμα. Δεν μπορώ να σκεφτώ το τι θα διηγείται από εδώ και πέρα, όλα τα παιδιά λένε ότι "θα έχει μια ιστορία να διηγείται και όλα αυτά. Δεν μπορώ όμως εγώ να το σκεφτώ έτσι. Το βλέπω πολύ πιο τραγικά»¨.

Ο Χριστόφορος με τη σειρά του έκανε λόγο για είδηση «βόμβα» και ανέφερε πως έχει ξεχάσει μετά από αυτό την υποψηφιότητά του.

«Μου έσβησε το άγχος, είναι λεπτομέρειες αυτά που ζούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξης Παππάς παρά την κόντρα του με τον James Καφετζή είχε μια καλή συμβουλή να του δώσει για το ζήτημα με τον πατέρα του που δείχνει να τον απασχολεί πολύ τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

«Δεν ανησυχώ, είναι νωρίς να φύγω» - Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor

Survivor 2024: Η στιγμή που ο Τζέιμς Καφετζής μαθαίνει για το ναυάγιο του πατέρα του-Θα αποχωρήσει;

Survivor spoiler: Τέλος ο James Καφετζής από το ριάλιτι - Αποχωρεί οικειοθελώς

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved