Survivor 2024: Η στιγμή που ο Τζέιμς Καφετζής μαθαίνει για το ναυάγιο του πατέρα του-Θα αποχωρήσει;
Media

Survivor 2024: Η στιγμή που ο Τζέιμς Καφετζής μαθαίνει για το ναυάγιο του πατέρα του-Θα αποχωρήσει;

Survivor 2024 - Η είδηση πως ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό έσκασε σαν βόμβα το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4) στα ελληνικά media.

Ο κύριος Λευτέρης Καφετζής στην προσπάθειά του να διασχίσει τον ωκεανό με ένα ιστιοπλοϊκό αντιμετώπισε σημαντικές δυσκολίες αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Φορτισμένη η Σταυρούλα – «Θέλουν να κερδίζω συνέχεια τη Δαλάκα, κι εγώ το θέλω»

Ο Τζέιμς Καφετζής, δεν είχε ενημερωθεί για το περιστατικό από την οικογένεια του αλλά αυτό συνέβη από την παραγωγή στο αποψινό επεισόδιο του Survivor (16/4).

«Ενημερώθηκα από την παραγωγή για ένα σοβαρό περιστατικό που έχει γίνει με τον πατέρα μου. Στην αρχή δεν ήθελα να το αναπτύξω αλλά σκέφτηκα ότι, εφόσον ο κόσμος με αγάπησε μέσα από το Survivor, ο κόσμος θα ήθελε να ακούσει τι έχει γίνει. Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

survivor22-2.jpg

«Δεν μπορούσα να επεξεργαστώ αυτό που μου έλεγαν, δεν καταλάβαινα. Ένιωθα στα χαμένα. Αμέσως το μυαλό μου πήγε στη μητέρα και στον αδελφό μου. Πρέπει όλοι να είναι σοκαρισμένοι. Το καλό της ιστορίας είναι ότι είναι καλά», περιγράφει στη συνέχεια ο παίκτης του Survivor.

O ίδιος είναι μπερδεμένος, σοκαρισμένος και το ερώτημα είναι ένα στο μυαλό του… Πρέπει να συνεχίσει στο παιχνίδι ή να σπεύσει στο πλευρό του πατέρα του μετά τον εφιάλτη που έζησε;

Ο Τζέιμς μαθαίνει τα δυσάρεστα νέα & καταρρέει συναισθηματικά: «Είμαι ακόμα σε σοκ»

Survivor: Η σημαντική ανακοίνωση του Λιανού άφησε με το στόμα ανοιχτό τις γυναίκες των 2 ομάδων!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved