Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης κλείνει την Ιουλία σε ψυχιατρείο
Media

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης κλείνει την Ιουλία σε ψυχιατρείο

 Ανατρεπτική αναμένεται η συνέχεια της δραματικής σειράς εποχής του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας, καθώς την κεντρική ηρωίδα την περιμένουν δεινά. Στα επόμενα επεισόδια ο Γιωργίκης αποφασίζει να κλείσει την Ιουλία σε ψυχιατρικό άσυλο.

Νέες συγκλονιστικές εξελίξεις πρόκειται να ανατρέψουν ξανά τα δεδομένα στο αρχοντικό των Προβιών, στα προσεχή επεισόδια της σειράς. Η γαλήνη του σπιτιού αρχίζει να διαταράσσεται μετά την επιστροφή του Χρήστου. Ο νεαρός, έχοντας καταφέρει να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα που του είχε δημιουργήσει ο θάνατος της μητέρας του και τα κρυμμένα μυστικά που τον βασάνιζαν για χρόνια, γυρίζει πίσω στη Λάρισα πιο ήρεμος και κατασταλαγμένος. Μάλιστα, η παρουσία του εκεί προκαλεί χαρά στην Ιουλία, καθώς αποκτά ξανά έναν σύμμαχο μέσα στο αρχοντικό.

Προξενιό – Μάσχα: Είχα εμπιστοσύνη στον σεναριογράφο ότι η Χάδω στη διαδρομή θα δείξει μια ρωγμή

Eygenia-3ygkoroy_29.jpg

Την ίδια ώρα, ο σύζυγός της, ο Γιωργίκης, συνεχίζει να δείχνει το σκληρό του πρόσωπο στα μέλη της οικογένειας, ενώ διατηρεί ακόμα την παράνομη σχέση του με τη Δέσπω. Ωστόσο, σιγά σιγά, νέες εντάσεις και καβγάδες αναστατώνουν την καθημερινότητα όλων, καθώς ο Χρήστος με την Ιουλία έρχονται και πάλι κοντά, προκαλώντας τη ζήλια του Γιωργίκη. Ο άντρας γίνεται απότομος προς τη σύζυγό του, ενώ παραμελεί τον γιο του και δείχνει όλη του την αγάπη μόνο στην κόρη του. Η συμπεριφορά του φέρνει τσακωμούς με την Ιουλία, διότι εκείνος δείχνει να μην την υπολογίζει και την πλησιάζει μόνο όταν θέλει να ικανοποιήσει τις ερωτικές του επιθυμίες μαζί της. Όσο ο χρόνος κυλά, π Ιουλία βασανίζεται περισσότερο στο σπίτι των Προβιών. Από τη μία βιώνει την απαξίωση του Γιωργίκη, ενώ ταυτόχρονα η Χάδω με κάθε ευκαιρία τη βασανίζει. Μέρα με την ημέρα, η κοπέλα βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην απόγνωση και παραδίδεται στη μοίρα που επέλεξαν άλλοι για εκείνη. Μάλιστα, από ένα σημείο και μετά, ο Προβιάς αρχίζει να κακοποιεί σωματικά την Ιουλία και εκείνη σταδιακά χάνει την όρεξή της για ζωή και γίνεται ζωντανή νεκρή.

Το προξενιό της Ιουλίας - Ευτυχία Μελή: «Η Κατερίνη ίσως πεθάνει!»

Meleths-Hlias-Anna-Masxa_2.jpg

Ύστερα από βασανιστήρια, η Ιουλία χάνει την επαφή με την πραγματικότητα και δεν είναι πλέον σε θέση ούτε να φροντίσει το παιδί της. Τότε, λοιπόν, ο Γιωργίκης αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα. Φοβούμενος ότι η γυναίκα του είναι ικανή να βλάψει την οικογένειά του αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό, αποφασίζει να την κλείσει στο ψυχιατρείο. Μέρες αργότερα, η Ιουλία μεταφέρεται σε άσυλο όπου θεραπεύουν περιπτώσεις σαν τη δική της. Ο Χρήστος στενοχωριέται με αυτή την εξέλιξη, ωστόσο αισιοδοξεί ότι με αυτόν τον τρόπο η κοπέλα θα μπορέσει να γιατρευτεί. Η Ιουλία, κλεισμένη στο ψυχιατρείο, βιώνει δύσκολες ώρες μακριά από την κόρη της και ο χρόνος περνάει εφιαλτικά για εκείνη.

Meleths-Hlias-Eygenia-3ygkoroy_15.jpg

Προξενιό: Θρήνος! Η Κυριακούλα πεθαίνει

Την ίδια ώρα, ο Γιωργίκης αναλαμβάνει τη φροντίδα του μωρού τους και το μεγαλώνει με τον τρόπο που επιθυμεί. Η Στάσα, από τη δική της πλευρά, είναι πικραμένη με τις εξελίξεις, ωστόσο αδυνατεί να σώσει την κόρη της από το άσυλο. Παρ' όλα αυτά, την επισκέπτεται συχνά. Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved