Ο Παράδεισος των Κυριών: Η απόλυτη καταστροφή! Ο Σίμος καίει την περιουσία του Ντίνου
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η απόλυτη καταστροφή! Ο Σίμος καίει την περιουσία του Ντίνου

Στο στόχαστρο του Σίμου θα βρεθεί ακόμη μία φορά ο Ντίνος. Στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του Alpha, Ο Παράδεισος των κυριών, ο πρώτος, θέλοντας να εκδικηθεί τον αντίζηλό του, δίνει εντολή στα τσιράκια του να κάψουν το «Ολύμπια» για να καταστραφεί οικονομικά...

Ο Σίμος, από τη στιγμή που αντιλήφθηκε πως η Αμαλία συναντάει κρυφά τον Ντίνο, έχει γίνει έξαλλος. Παρόλο που στη σύζυγό του προσποιείται πως δεν έχει καταλάβει τίποτα και παραμένει στοργικός μαζί της, μέσα του βράζει και αναζητά έναν τρόπο για να εκδικηθεί τον αντίζηλό του.

ntinos-pardeisos.jpg

Μπορεί η Αμαλία να δέχτηκε την πρότασή του να φύγουν μόνιμα στο εξωτερικό μακριά απ’ όλους, όμως ο άντρας έχει βάλει στόχο προτού μετακομίσουν να ισοπεδώσει τη ζωή του Ντίνου. Κι ενώ η κοπέλα κάνει πρόταση στη Μιράντα να μετακομίσει μαζί τους, ο Σίμος οργανώνει με μαεστρία το σατανικό του σχέδιο. Συγκεκριμένα, δίνει εντολή στα τσιράκια του να βάλουν φωτιά στο «Ολύμπια». Γνωρίζει πολύ καλά πως ο Ντίνος σε αυτό το κοινό επαγγελματικό τους βήμα έχει δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Έτσι, λοιπόν, αν το κτίριο καταστραφεί ολοσχερώς, θα μείνει στον άσο, αφού δεν διαθέτει άλλο κεφάλαιο. Το επόμενο βράδυ, ξεσπάει μια μεγάλη πυρκαγιά στο «Ολύμπια», η οποία φέρνει ταραχή σε όλους. Εκτός, φυσικά, από τον Σίμο, ο οποίος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Στο σημείο φτάνει εσπευσμένα ο Ντίνος, ο οποίος βλέπει ξανά την περιουσία του να καταστρέφεται, όπως συνέβη πριν από μήνες και με τον «Παράδεισο», και είναι έτοιμος να καταρρεύσει.

Παράδεισος – Μέγκι Σούλι «Η Στέλλα δεν έχει ηθικούς φραγμούς. Έχει ψυχρό αίμα»

simos-paradeisos.jpg

O ίδιος θεωρεί πως αυτό το χτύπημα δεν είναι τυχαίο και εξοργίζεται, ενώ παράλληλα ξέρει πως δεν έχει τα χρήματα αλλά ούτε και την ψυχική δύναμη να χτίσει ξανά το μαγαζί. Ο άντρας είναι σίγουρος για το ποιος βρίσκεται πίσω από τον εμπρησμό κι αυτό γιατί ξέρει ποιος είναι ο εχθρός του. Ο Σίμος! Εν τω μεταξύ, σημαντικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση έχει η Δάφνη, η οποία καταθέτει αμέσως στην Αστυνομία πως είδε δύο κουκουλοφόρους να βγαίνουν από το κτίριο και τους περιγράφει. Λίγο, μετά, ο Ντίνος πηγαίνει στην Αστυνομία και γεμάτος οργή ισχυρίζεται πως ο Σίμος ευθύνεται για τη φωτιά στο «Ολυμπία» και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Οι αστυνόμοι, μετά την κατάθεσή του, του προτείνουν να κάνει μήνυση στον Σίμο ώστε η υπόθεση να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Όμως ο Βύρωνας τον συμβουλεύει να μην το κάνει, καθώς δεν έχει πια τα χρήματα για να έρθει σε δικαστική διαμάχη με τον Σίμο. Όλη αυτή η κατάσταση έχει επηρεάσει τον Ντίνο, ο οποίος τονίζει με κάθε ευκαιρία στην Αμαλία πως πίσω απ’ όλα κρύβεται ο σύζυγός της. Η ίδια αρχίζει να προβληματίζεται και να έχει αμφιβολίες για εκείνον.

paradeisos-amalia-kai-simos-(1).jpg

Οι μέρες περνούν βασανιστικά για τον Ντίνο, ο οποίος ύστερα από σκέψη αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση με έναν διαφορετικό τρόπο, που θεωρεί πως θα τον ωφελήσει. Έτσι, λοιπόν, συναντάει τον Σίμο και πολύ ήρεμος του κάνει μια συζήτηση τόσο για το «Ολύμπια» όσο και για τον «Παράδεισο». Ο Σίμος, απ’ την άλλη, βρίσκει την αντίδραση του Ντίνου περίεργη κι αυτό του δημιουργεί τρομερό εκνευρισμό και ίσως τον οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις... Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, στην Ελλάδα φτάνει ο πατέρας του, ο Ιωσήφ, ο οποίος συναντάει την ‘Όλγα και της ζητάει να τον φέρει σε επαφή με τον γιο του. Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved