Παράδεισος – Μέγκι Σούλι «Η Στέλλα δεν έχει ηθικούς φραγμούς. Έχει ψυχρό αίμα»
Media

Παράδεισος – Μέγκι Σούλι «Η Στέλλα δεν έχει ηθικούς φραγμούς. Έχει ψυχρό αίμα»

Στον «Παράδεισο των Κυριών» η Μέγκυ Σούλι υποδύεται ένα κορίτσι που έχει ως μέντορα τη Βικτώρια. Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος της;

Θα σταματήσει κάποια στιγμή να ασχολείται με τον Χριστόφορο;

«Ναι, αφού τώρα θα πάει να μείνει στον Χρήστο. Άλλωστε ο Χριστόφορος θα διώξει από το σπίτι και τη Βικτώρια καθώς θα μάθει ότι εκείνη σκότωσε την αδελφή της και γυναίκα του. Ετσι η Στέλλα δεν θα μπορεί να ξαναγυρίσει αφού θα λείπει... ο σύνδεσμός της».

Η Βικτώρια θα πάει φυλακή;

«Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό το κομμάτι της ιστορίας. Για πόσο θα ξεφεύγει. Πλέον αρχίζει το κυνηγητό».

souli-(3).jpg

Η Στέλλα με τη Βικτώρια ξεκίνησαν ως σύμμαχοι κι έφτασαν στο σημείο να απειλούν η μια την άλλη.

«Και θα ξαναγίνουν σύμμαχοι. Δεν τελειώνει έτσι αυτή η σχέση. Λατρεύω τη θεοδώρα Τζήμου. Περνάμε φανταστικά και γελάμε πολύ στα γυρίσματα όπως και με τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο. Καμία σχέση με ό,τι βλέπετε στη σειρά».

Ως Λάζαρος μπορεί να το διασκεδάζει, αλλά ως Χριστόφορος κοντεύει να τρελαθεί. Ευτυχώς έχει τη Μιράντα.

«Εχει αδειάσει το σπίτι κι έχουν μείνει οι δυο τους με το πεδίο ελεύθερο. Καταλαβαίνετε ότι αυτό η Στέλλα δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι αφού ζηλεύει αφόρητα».

Το έχουμε καταλάβει. Ο,τι η Στέλλα δεν παίρνει με το καλό, το παίρνει με το άγριο!

«Τίποτα δεν μπορεί να τη σταματήσει πια. Έχει πάρει φόρα και βγάζει τα εμπόδια από τον δρόμο της».

souli-(1).jpg

Με τη μητέρα της τι θα γίνει;

«Θα ζήσει αλλά θα είναι καθηλωμένη στο αναπηρικό καρότσι και μουγκή, θα προσπαθήσει να γράψει σε ένα χαρτί ότι η κόρη της είναι φόνισσα αλλά η Στέλλα θα την πάρει από το σπίτι του Μπουραντά σε εκείνο του Χρήστου. Δεν έχει ηθικούς φραγμούς αυτό το κορίτσι».

Δεν νιώθει τύψεις;

«Έχει ψυχρό αίμα. Έχει πλέον φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Από τη στιγμή που πήγε να πνίξει τη μητέρα της με το μαξιλάρι όταν την είπε φόνισσα, τελείωσε. Εκεί ήταν το σημείο μηδέν για εκείνη που έχασε κάθε ίχνος ανθρωπιάς. Εδώ είπε στη Βικτώρια ότι δεν θέλει να γίνει καλά η μάνα της. Είναι αδιανόητο να πεις κάτι τέτοιο. Για ' κανέναν άνθρωπο δεν το εύχεσαι, πόσω μάλλον για τη μητέρα σου».

Πηγή tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved