Παράδεισος των κυριών-Εκνευρισμένοι οι τηλεθεατές με Αμαλία-Ντίνο: «Το ζευγάρι της Αγίας Παρασκευής»
Media

Παράδεισος των κυριών-Εκνευρισμένοι οι τηλεθεατές με Αμαλία-Ντίνο: «Το ζευγάρι της Αγίας Παρασκευής»

Ο Παράδεισος των κυριών: Ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω κάνουν Ντίνος και Αμαλία και αυτό φαίνεται πως έχει εκνευρίσει τους τηλεθεατές που εκφράστηκαν μέσα από το Twitter! 

Ο Ντίνος και η Αμαλία ξεκίνησαν μαζί, χώρισαν στην πορεία, ο καθένας ερωτεύτηκε και αποφάσισε να κάνει τη ζωή του, ξανασυναντήθηκαν, ξαναχώρισαν και... πάλι από την αρχή.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ντίνος και Αμαλία, ένα βήμα πριν αποκαλυφθούν

Argyrhs-Pantazaras-(1).jpg

Ο παράδεισος ων Κυριών: Ντίνος- Αμαλία

Αυτά τα πισωγυρίσματα στη σχέση τους φαίνεται πως έχουν κουράσει τους τηλεθεατές που άρχισαν πλέον να σχολιάζουν αρνητικά τις συμπεριφορές των δύο ηρώων.

Σήμερα (22/4) μάλιστα που οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα πάρκο και φιλήθηκαν παθιασμένα, φαίνεται να... ξεχείλισε το ποτήρι για τους χρήστες του Twitter που παρακολουθούν τη σειρά και έχουν αγανακτήσει με την επανάληψη σε ό,τι αφορά τον Ντίνο και την Αμαλία οι οποίοι συνεχίζουν να δείχνουν αναποφάσιστοι.

Μάλιστα ο Ντίνος κάλεσε ξανά την Αμαλία στο σπίτι του το βράδυ όμως εκείνη αντέδρασε, σκεπτόμενη τη Μιράντα και την «προδοσία» που θα επιτελούσε εις βάρος της αν έλεγε το «ναι»...

Ακόμα και αυτό φαίνεται να ενόχλησε τους τηλεθεατές οι οποίοι... ξέδωσαν σε σχόλια στο twitter. Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved