Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Εγώ κάθομαι στο ένα πόδι με τον Αντρέα και καλά κάνω»
Media

Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Εγώ κάθομαι στο ένα πόδι με τον Αντρέα και καλά κάνω»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξή του μίλησε και για τις εντάσεις του στην εκπομπή, Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου και οι δηλώσεις του συζητήθηκαν.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ρωτήθηκε για τις εντάσεις ανάμεσα σε εκείνον και την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή του Alpha και αν έχει φέρει τον παραγωγό του, Νίκο Κοκλώνη σε δύσκολη θέση και απάντησε στο περιοδικό ΟΚ:

«Πρώτον, το να νιώθω υποχρέωση δεν σημαίνει ότι θα κάθομαι όρθιος στο ένα πόδι και θα παριστάνω κάποιον που δεν είμαι. Δεύτερον, από ένα σημείο και πέρα η στάση μου τον ευνόησε ως παραγωγό. Τρίτον, η παρέμβαση του Νίκου ήταν του τύπου «έλα μωρέ, Ανδρέα». Όταν μιλάς μαζί του είναι τόσο καλό παιδί που δεν μπορείς να του χαλάς χατίρι. Όταν με είχε πρωτοφωνάξει να συνεργαστούμε, του είχα πει: “Ξέρεις ότι έχω οικονομική ανάγκη, αλλά δεν θα συζητήσουμε για τα χρήματα. Ένα πράγμα όμως θα με αφήσεις να κάνω. Να λέω ελεύθερα τη γνώμη μου. Μη με μετατρέψεις σε ουραγό της δικής σου άποψης, είτε για να μη σε στενοχωρώ είτε για να τα έχω καλά μαζί σου. Δες με σαν έναν αντάρτη. Αν δεν σου αρέσει η γνώμη μου, δεν θα σου κακιώσω”».

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ξέρω κανάλια που ήθελαν να με διώξουν λόγω συμπεριφοράς»

kainourgiou-mikroutsikos-(1).jpg

Και η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στον αέρα της εκπομπή, Super Κατερίνα:

«Να πω κάτι επειδή διάβασα όλη τη συνέντευξη, τον τιμούν όσα είπε ειδικά για τον Νίκο και πράγματα που δεν έχει πει ούτε σε μένα.

Ποτέ δεν είπε ο Νίκος Κοκλώνης μην τσακωθείς με την Κατερίνα ή μην την προσβάλλεις. Ίσα ίσα σε μένα έχει πει ότι θέλει σεβασμό κτλ.

Όσοι διαπληκτισμοί και να έχουν γίνει και να έχουμε στεναχωρηθεί, με το που φεύγουμε από δω αυτό τελειώνει, δεν θα συνεχιστεί στο διάλειμμα.

Διαφωνούμε σε κάτι στον αέρα; Τελείωσε. Αυτό είναι ένα καλό και ένα κακό και δικό μου και του Αντρέα ότι είμαστε πάρα πολύ ειλικρινείς και αυτό πληρώνουμε. Σαν παιδί του με έχει ο Αντρέας.

Ο Νίκος δεν θα του έλεγε ποτέ να κάτσει στο ένα πόδι. Ούτε εγώ θα πω “Αντρέα μην πεις κάτι γιατί εγώ είμαι παρουσιάστρια”. Εγώ κάθομαι στο ένα πόδι με τον Αντρέα και καλά κάνω γιατί σέβομαι την πορεία του»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου: Ο αρνητικός σχολιασμός από τον Μικρούτσικο, o παρενθετικός λόγος & η επιστροφή

Μαλέσκου: Η συνεργασία με τον Μικρούτσικο για το Tv Queen & ο λόγος που αρνήθηκε να πάει στον Λιάγκα

Μικρούτσικος για Μενεγάκη: «Τηλεοπτική ρουτίνα, ούτε βόμβα, ούτε ηρεμία»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved