Μαλέσκου: Η συνεργασία με τον Μικρούτσικο για το Tv Queen & ο λόγος που αρνήθηκε να πάει στον Λιάγκα
Media

Μαλέσκου: Η συνεργασία με τον Μικρούτσικο για το Tv Queen & ο λόγος που αρνήθηκε να πάει στον Λιάγκα

Η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και μεταξύ άλλων μίλησε για το TV Queen, καθώς και για τον Γιώργο Λιάγκα και το ενδεχόμενο να την προσκαλέσει στο πλατό της εκπομπής του. 

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε για το δυναμικό come back που θα κάνει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες λέγοντας: «Μετράμε αντίστροφα, έχουν μείνει μόνο λίγες μέρες, είναι πολύ ωραίο πρότζεκτ που θα βγάλει διαμαντάκια.

Tv Queen: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα του ριάλιτι με την Ιωάννα Μαλέσκου

tv-queen-1.jpg

Είναι σπουδαία υπόθεση η συνύπαρξή μου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο TV Queen. Θέλω να ακούω τις συμβουλές του όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε όλα τα πρόσωπα που έχει συνεργαστεί».

Όσον αφορά τα σενάρια που τη θέλουν να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Open με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε:

«Δεν απαντάω κάτι. Δεν μ΄αρέσει να βλέπω να προτρέχουν πράγματα ακόμη κι αν έχει γίνει μια πρώτη επαφή αλλά εν προκειμένω δεν έχει γίνει».

«Πολλές φορές λένε οι άνθρωποι κουβέντες… Πυροβολάνε στον αέρα, μπες στα παπούτσια του άλλου και μετά κρίνε. Άκουσα διάφορα για το πόσες τηλεοπτικές προτάσεις έχω. Ο καθένας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια», δήλωσε για τα αρνητικά σχόλια, ενώ για το ενδεχόμενο να βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είπε:

«Με έχουν καλέσει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και δεν έχω νιώσει την επιθυμία να πάω. Πιστεύω πως θα γινόταν μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, αλλά δεν αισθάνομαι επιθυμητή».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

«Χείμαρρος» η Μαλέσκου: «Δεν ήθελα να προφέρω το όνομα της Μενεγάκη, με όλο το σεβασμό»

Ιωάννα Μαλέσκου: Αποκαλεί την κόρη της «πρόεδρο» και δεν φαντάζεστε τον λόγο

TV Queen: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαλέσκου: «Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved