Ιωάννα Μαλέσκου: Αποκαλεί την κόρη της «πρόεδρο» και δεν φαντάζεστε τον λόγο
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Αποκαλεί την κόρη της «πρόεδρο» και δεν φαντάζεστε τον λόγο

Με τη σχεδόν ενός έτους κόρη της αγκαλιά με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Δανιά, στη ζωή της, η 35χρονη παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου επιστρέφει με το ριάλιτι TV Queen στο Open και πατάει το κουμπί της επανεκκίνησής της!

Η απουσία σου από την τηλεόραση σε έφερε πιο κοντά στον πυρήνα σου ως γυναίκας. Παντρεύτηκες υπό άκρα μυστικότητα στο Δημαρχείο Ραφήνας, γέννησες την κόρη σου και δημιούργησες οικογένεια με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Και όλα αυτά μακριά από τους φωτογράφους, χωρίς δημοσιότητα.

«Έχω ανάγκη την ιδιωτικότητα. Είναι αυτός ο τρόπος ζωής μου. Δεν είχε κάποια επικοινωνιακή τακτική ο γάμος μου. Έτσι ήμουν, είμαι και έτσι θα συνεχίσω. Η ιδιωτική μου ζωή είναι η δύναμή μου. Εγώ θα επιλέξω τι, πότε και αν θα το μοιραστώ με τον κόσμο.» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΟΚ!

maleskou871.jpg

Μου φαίνεται πολύ αστείο που αποκαλείς την κόρη σου «πρόεδρο».

Ναι, είναι η πρόεδρος της καρδιάς μου. (Γελάει.) Κάνω personal γυμναστική, για παράδειγμα, και είναι καθισμένη στην πιο περίοπτη θέση για να εποπτεύει τα πάντα. Έχει τον σεβασμό και την αμέριστη φροντίδα και προσοχή ως πρόεδρος.

MALESKOU-ME-KORI21.jpg

Τώρα που έχει αρχίσει να μπουσουλάει είναι λίγο πιο δύσκολα. Αλλά η πρόεδρος αποφασίζει τι θα γίνει, αν κλαίει και δεν περνάει καλά, η μαμά θα σταματήσει για να πάει να την ταΐσει, να τη φροντίσει. Την έχω μόνιμη έγνοια, σαν να χτυπάει η καρδιά μου έξω από το σώμα μου.

Διαβάστε επίσης:

Στον «αέρα» το τρέιλερ του TV Queen με παρουσιάστρια τη Μαλέσκου - Μαλλιοτραβήγματα προ των πυλών!

Γερμανού για Μαλέσκου: «Όλη η τηλεόραση ασχολείται μαζί της. Μαγκιά της»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved