Η Γη της Ελιάς: H Αρετή αρρωσταίνει στη φυλακή - Ο θρήνος για τον Φίλιππο και ο φόβος για τη ζωή της
Media

Η Γη της Ελιάς: H Αρετή αρρωσταίνει στη φυλακή - Ο θρήνος για τον Φίλιππο και ο φόβος για τη ζωή της

Γη της Ελιάς: Ραγδαίες και άκρως ανατρεπτικές αναμένονται οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA

Σύντομα η κακή ψυχολογία της Αρετής μέσα στη φυλακή επηρεάζει σοβαρά την υγεία της, την ώρα που η κόρη της, η Βασιλική, με μία απρόσμενη αφορμή, αποφασίζει να αφήσει πίσω της τον χαμό του Φίλιππου και να αρχίσει μία νέα ζωή.

Η Γη της Ελιάς: Η Κούλα έχει καταστρώσει ένα σχέδιο που αφορά τον Δημοσθένη


Στιγμές πόνου και απόλυτης μοναξιάς βιώνει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα η Αρετή, η οποία βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής για τον φόνο του Τάσου και τον εμπρησμό του φούρνου του. Αν και η γυναίκα ισχυρίζεται σε όλους ότι είναι αθώα, κινδυνεύει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μέσα στο κελί της, καθώς όσα στοιχεία υπάρχουν είναι εναντίον της.

gi-tis-elias-areti.jpg

Ενώ λοιπόν προσμένει με αγωνία την ώρα που θα φτάσει η δίκη της, για να μπορέσει να πει τη δική της αλήθεια ενώπιον του δικαστηρίου, η βίαιη δολοφονία του γαμπρού της διαλύει την ψυχολογία της. Η Αρετή θρηνεί τον χαμό του Φίλιππου, ενώ συγχρόνως η καρδιά της ματώνει που αυτές τις τραγικές στιγμές δεν μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης της κόρης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού μας, η γυναίκα νιώθει ολομόναχη, καθώς η Βασιλική και η Ασπασία, που είναι τα δύο πιο κοντινά της πρόσωπα και στηρίγματα για εκείνη, δεν την επισκέπτονται πλέον στη φυλακή.

gi-tis-elias-135-139-2.jpg

Σαφώς και μπορεί να αντιληφθεί ότι ο πόνος για την απώλεια του Φίλιππου είναι τη δεδομένη στιγμή σημαντικότερος για τις δύο γυναίκες, όμως η ίδια νιώθει πληγωμένη που την έχουν εγκαταλείψει οι πάντες στην τύχη της. Συγχρόνως, η Αρετή αισθάνεται ότι πληρώνει τα λάθη άλλων και συνεχώς βρίσκεται σε μεγάλη ένταση. Δυστυχώς, τα νεύρα και η πίεση που έχει έχουν άμεση και έντονη αρνητική επίδραση στην υγεία της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Αρετή μέρα με την ημέρα είναι ολοένα και χειρότερα, βυθισμένη στη θλίψη, και δηλητηριάζει τον οργανισμό της με πόνο, πίκρα και κακές σκέψεις. Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο πόνος την πνίγει τόσο πολύ, που αρρωσταίνει. Αρχικά, ενώ βρίσκεται στο κελί της, χάνει ξαφνικά τις αισθήσεις της.

areti.jpg

Ύστερα από αυτή τη λιποθυμία, η κατάσταση της υγείας της Αρετής επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο και η ίδια αρχίζει να αγωνιά και να σκέφτεται ότι κάποια σοβαρή ασθένεια την έχει βρει.

Πηγή mytv

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος του Ορέστη - Ράκος φεύγει από τη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Η γερόντισσα καλοδέχεται τη Χάιδω στο μοναστήρι

Η Γη της Ελιάς spoiler: Κουράκος και Αφροδίτη έρχονται κοντά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved