Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Βέλη επιστρέφει στην Αθήνα
Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Βέλη επιστρέφει στην Αθήνα

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Τούλα έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με την τσιγκουνιά του Ηλία.

Παράλληλα, ο μικρός Φοίβος δεν λέει τη λέξη «παππού» και ο Μπάμπης κάνει τα πάντα για να την πει. Από την άλλη, η Βέλη επιστρέφει για λίγες ημέρες στην Αθήνα, ενώ η Ζουζού παίρνει μία πρωτοβουλία που θυμώνει πολύ τον Μηνά. Η Ζωη λέει για πρώτη φορά στον Φάνη ότι τον αγαπάει, όμως η αντίδρασή του δεν είναι αυτή που περιμένει η κοπέλα.

mourmoura-1-1.jpg

Την ίδια ώρα, ο Κοβάλσκι, ο βοηθός της Ζουζούς, έχασε κάτι πολύ σημαντικό και ζητάει τη βοήθεια του Μηνά για να το βρει, προκειμένου να γλιτώσει την οργή της. Στην Άρτα, χαλάει η τοστιέρα του Ηλία και για να γλιτώσει, τα χρήματα της επισκευής αποφασίζει να ανατρέξει στην εγγύησή της, διότι πιστεύει πώς τον καλύπτει. Τότε, λοιπόν, η Τούλα έρχεται αντιμέτωπη για πρώτη φορά με την τσιγκουνιά του συντρόφου της. Παράλληλό, ο μικρός Φοίβος λέει τη λέξη «γιαγιά», αλλά όχι «παππού», και ο Μπάμπης κάνει τα πάντα για να το πει. Λίγες ημέρες αργότερα, η Βέλη επιστρέφει στην Αθήνα. Την ίδια στιγμή, όμως, ο Ηλίας ο Κανάτης χτυπάει στο κεφάλι και ο Φάνης με τη Ζωή αποφασίζουν να τον κρύψουν από τη φίλη και πρώην συγκάτοικό του.

mourmoura.jpg

Στην Κρήτη, η Ζουζού παίρνει μια πρωτοβουλία, η οποία θυμώνει πολύ τον Μηνά. Ωστόσο, κατά βάθος ο άντρας ξέρει πως έχει άδικο... Εν τω μεταξύ, πεθαίνει ο θείος της Τούλας και εκείνη για να αποφύγει ο πατερούλης της τη στεναχώρια από την κηδεία τον πηγαίνει στο σπίτι του Ηλία. Έτσι, ο λογιστής κάνει τα πάντα για να τον συμπαθήσει. Τέλος, στη Θεσσαλονίκη, μία επέτειος και μία κηδεία προκαλούν αναστάτωση και μουρμούρα ανάμεσα στον Μπάμπη και στην Ξένια.

Πηγή mytv

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Μπάμπης φτιάχνει κοτέτσι στο μπαλκόνι

Τέλος από τη Μουρμούρα & το επιβεβαίωσε - «Θα αποχωρήσω από τη σειρά, μετά από 7 χρόνια»

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Φάνης και η Ζωή ψάχνουν λύση για να λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved