Δημήτρης Σαράντος: Πάγωσαν στην εκπομπή της Ζαρίφη - «Η μητέρα μου πνίγηκε στη θάλασσα»
Media

Δημήτρης Σαράντος: Πάγωσαν στην εκπομπή της Ζαρίφη - «Η μητέρα μου πνίγηκε στη θάλασσα»

Ο Δημήτρης Σαράντος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ζαρίφη στο Open και περιέγραψε την τραγική στιγμή που ενημερώθηκε από το Λιμενικό για τον θάνατο της μητέρας του.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε: Εγώ κάνω πράγματα που μου θυμίζουν τους γονείς μου. Ας πούμε, όσο ζούσε ο πατέρας μου σιχαινόμουν τη φάβα. Με το που πέθανε ο πατέρας μου, τρώω φάβα συνέχεια, όποτε μου δοθεί η ευκαιρία. Να πάμε στο πιο τραγικό κομμάτι, η μητέρα μου πνίγηκε στη θάλασσα. Όποτε πηγαίνω στη θάλασσα, κάθε φορά σκέφτομαι τη μητέρα μου.»

sarantos211.jpg

Και πρόσθεσε: «Η μητέρα μου έκανε κάθε καλοκαίρι περίπου 120 μπάνια. Δεν ήταν μία γυναίκα που δεν ήξερε να κολυμπάει. Μας πήραν τηλέφωνο από το Λιμενικό να μας ενημερώσουν ότι αρχικά είναι αγνοούμενη. Εγώ το σήκωσα, εγώ το λούστηκα πρώτος. Και μετά μας πήραν και μας ενημέρωσαν ότι βρέθηκε αλλά...»!

Και συνέχισε λέγοντας η Κατερίνα Ζαρίφη: «Εγώ πιστεύω ότι είναι εδώ κοντά σου και ότι ενεργειακά είναι τόσο έντονη η αγάπη που έχουμε αισθανθεί που δεν χάνεται. Θα σας πω εγώ άλλη μέρα τα μεταφυσικά μου, γιατί αν τα πιάσουμε θα αρχίσουμε εδώ να κλαίμε και θα μαστε χάλια…»

Και κατέληξε ο δημοσιογράφος: «Νομίζω ότι κάνουμε πράγματα που μας θυμίζουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved