Ημέρα πατέρα: Επώνυμοι μπαμπάδες που έζησαν το θαύμα στην αίθουσα τοκετού
Showbiz

Ημέρα πατέρα: Επώνυμοι μπαμπάδες που έζησαν το θαύμα στην αίθουσα τοκετού

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στους πατεράδες όλου του κόσμου. 

Σε αυτά τα πλάσματα που βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών τους, καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής τους, πολύ πριν αντικρίσουν το φως καθώς ο πατρικός ρόλος είναι το Α και το Ω για τη ψυχο-συναισθηματική υγεία και την ισορροπία της οικογένειας.

Ας θυμηθούμε λοιπόν, ορισμένους από τους αγαπημένους μας Έλληνες celebrities, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό των συντρόφων τους κατά τη διάρκεια του τοκετού. Τι είπαν γι' αυτή τη μοναδική εμπειρία;

Παγκόσμια Ημέρα Γονέων: Όταν οι επώνυμοι γονείς μιλούν για τα παιδιά τους και… συγκινούν

Γιώργος Παπαγεωργίου

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι από τους μπαμπάδες που βρέθηκαν κοντά στη γυναίκα τους κατά τη διάρκεια του τοκετού και σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα, αποκάλυψε πως ολόκληρη η διαδικασία ήταν μία εμπειρία ζωής για εκείνον.

«Μπήκα μέσα στον τοκετό, ήθελε η Δανάη (σ.σ. Μιχαλάκη) να είμαι παρών για ψυχολογικούς λόγους. Αυτό που είδα να συμβαίνει κατά τη διάρκεια του τοκετού και της γέννας, με έκανε να πω ότι εγώ υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση και μάλιστα συμβουλεύω όσους το αντέχουν και το θέλουν, να το κάνουν, να είναι παρόντες μέσα στον τοκετό. Είναι κάτι που ένα ζευγάρι το μοιράζεται και αυτό και αν είναι εμπειρία ζωής. Νιώθω πάρα πολύ καλά με τον ρόλο του πατέρα. Θέλω να είμαι πολύ υποστηρικτικός με τη γυναίκα μου. Να σου πω την αλήθεια, αρχίζω να παθαίνω αυτό που μου φαινόταν υπερβολικό, αρχίζει να μου λείπει η κόρη μου όταν λείπω από το σπίτι».

Πάνος Μουζουράκης

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε και ο Πάνος Μουζουράκης και μίλησε για την εμπειρία του τοκετού, στην οποία βρισκόταν δίπλα στη γυναίκα του Μαριλού Κόζαρη.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ… Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια.

Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση» συνέχισε.

Αυτό που σκέφτηκα είναι, αν άραγε τα παιδιά που γεννιούνται με το σωστό τρόπο. Μαγνητοσκόπησα τη γέννα… Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Νιώθω χαρά… Οικογένεια, ανήκω… Δε το έχω συνειδητοποιήσει, εμείς οι άντρες τα συνειδητοποιούμε πιο αργά, και οι περίεργοι ακόμα πιο αργά…Έχουμε σκεφτεί το όνομα», δήλωσε ο Πάνος Μουζουράκης σε πρόσφατη συνέντευξη του.

1717698056922-115993893-mouzourakis.jpg

Γιώργος Αγγελόπουλος

Την γιορτή του πατέρα για πρώτη φορά γιορτάζει και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε το πρώτο του μωράκι μαζί με τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο ίδιος βρισκόταν στο πλευρό της αγαπημένης του καθ' όλη τη διάρκεια του τοκετού, της κρατούσε το χέρι και της έδινε δύναμη.

aggelopoulos.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved