Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Έλληνες celebs μιλούν για τον ιερό θεσμό της οικογένειας και συγκινούν!
Gossip Specials

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Έλληνες celebs μιλούν για τον ιερό θεσμό της οικογένειας και συγκινούν!

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Η οικογένεια είναι ο θεμέλιος λίθος της ελληνικής κοινωνίας και το ζωντανό κύτταρό της! Και οι Έλληνες επώνυμοι κατά καιρούς έχουν μιλήσει για ό,τι σπουδαιότερο έχουν κατακτήσει στη ζωή τους, μακριά από τηλεοπτικά πλατό ή σκηνές! 

Είναι και εκείνοι οικογενειάρχες και από το πρώτο κλάμα των παιδιών τους αντιλαμβάνονται πως δεν υπάρχει πιο σπουδαία κατάκτηση στον κόσμο από τη δημιουργία οικογένειας. Μίας οικογένειας που παρά τα «χτυπήματα» που δέχεται, ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, παραμένει σταθερή και «καθαρή» στον πυρήνα της, με τον μπαμπά και τη μαμά να δίνουν τα πάντα για τα παιδιά τους ώστε κάποτε στο μέλλον να τα καμαρώνουν!

Παγκόσμια ημέρα οικογένειας - Μενεγάκη: Ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές μέσα από τα μάτια της

Σήμερα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας, διαλέξαμε επώνυμους Έλληνες που με τα λεγόμενά τους μάς απέδειξαν ότι για εκείνους η οικογένεια είναι ό,τι πολυτιμότερο υπάρχει στη ζωή τους, όσες επιτυχίες και αν έρθουν στον κατά τα άλλα αστραφτερό κόσμο της σόουμπιζ όπου πρωταγωνιστούν!

Αγγελόπουλος: «Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που αισθάνομαι για την κόρη μου»

Άνθρωπος με βαθιά πίστη και απόλυτη αφοσίωση σε ό,τι και αν κάνει, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα μπορούσε παρά να γίνει ένας πολύ καλός οικογενειάρχης, παρ' όλο που είναι από τους νεότερους μπαμπάδες της ελληνικής σόουμπιζ μιας και η κόρη που απέκτησε με τη σύζυγό του Δήμητρα Βαμβακούση είναι μόλις τρεισήμισι μηνών. Και τι μ' αυτό όμως; Όταν μιλάει για την οικογένειά του... λιώνει!

aggelopoulos.jpg

«Η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου είναι η κόρη μου» παραδέχτηκε πρόσφατα σε συνέντευξή του ενώ δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει την τεράστια αδυναμία που της έχει ήδη: «Κάθε φορά που την κρατάω νιώθω ότι είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχω καταφέρει και με αξίωσε ο Θεός να κάνω. Η μεγαλύτερη ήττα, είναι ότι δεν την έκανα νωρίτερα, για να το ζήσω και ενδεχομένως να ερχόταν κι άλλο παιδάκι. Δεν ξέρω, δεν βιάζομαι. Όσο υπάρχει το παιδί εγώ δεν κουράζομαι, δεν νυστάζω το ίδιο, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Είναι κολλημένη στο μυαλό μου όλη μέρα και όλη νύχτα. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που αισθάνομαι για την κόρη μου. Εύχομαι να είμαι γερή κι εγώ για να της σταθώ. Κάθε μέρα με κάνει να σκέφτομαι την επόμενη ή την προηγούμενη μέρα για άλλον λόγο».

Ο πολύτεκνος Γιώργος Θεοφάνους

theofanous.jpg

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς μουσικοσυνθέτες της χώρας μας με άπειρες επιτυχίες και συνεργασίες στο ενεργητικό του, όμως πρώτα και πάνω απ' όλα είναι και μπαμπάς τεσσάρων παιδιών, του Άγγελου, του Εμμανουήλ, της Κύρα και της Ειρήνης-Ευγενίας. Δεν ξεχωρίζει κανένα τους και είναι πάντα δίπλα τους σε κάθε ευτυχισμένη ή δύσκολη στιγμή τους. Και όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος σε συνέντευξή του: «Είναι δύσκολο στη σημερινή εποχή να μεγαλώνεις παιδιά, να έρχονται με απορίες στο σπίτι που δεν μπορούμε να τις διαχειριστούμε εύκολα. Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε μαζί, είμαι και της εκκλησίας. Δεν θέλω να θεωρούμαι ακραίος».

Μάξιμος Μουμούρης: Πάτερ Φαμίλιας

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Η γη της Ελιάς» παραδέχεται ότι οι τρεις κόρες του Κατερίνα, Ιωάννα και Γκρατσιέλα που έχει αποκτήσει με τη βουλευτή Νάντια Γιαννακοπούλου τον κάνουν ό,τι θέλουν αφού τούς έχει τεράστια αδυναμία. Γιατί απλά είναι όλος του ο κόσμος! «Με την γυναίκα μου πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο, μου έστελνε ραβασάκια» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του και τόνιζε: «Η Νάντια έκανε το πρώτο βήμα για να γίνουμε ζευγάρι, ξαναβρεθήκαμε μετά από κάποια χρόνια. Είχα μία βαθιά επιθυμία να κάνω οικογένεια. Τα όρια όμως στα παιδιά μας, τα βάζει η μαμά τους. Εμένα με κάνουν ό,τι θέλουν».

Μπέσσυ Μάλφα: «Πρέπει να βοηθάμε τα παιδιά μας και να τα ακούμε»

malfa-kores-skiadaresis.jpg

Μία πολύ δεμένη οικογένεια όμως είναι και αυτή που έχουν δημιουργήσει η Μπέσσυ Μάλφα με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και είναι πάντα στο πλευρό των τριών παιδιών τους, των δίδυμων Νίκης και Όλγας και του μικρότερου, του γιου τους Γιάγκου.

Το ζευγάρι που είναι πλέον μαζί εδώ και 30 χρόνια και πορεύεται χέρι χέρι στη ζωή, έχει αρχές και θέλει να χαίρεται κάθε στιγμή της οικογενειακής του γαλήνης. Παλιότερα μάλιστα η Μπέσσυ Μάλφα είχε αποκαλύψει για την οικογένειά της: «Ο σύζυγός μου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ανθίσαμε μαζί αυτά τα χρόνια. Ήμουν πάντα της άποψης ότι τα παιδιά μας πρέπει να κάνουν μουσική, να είναι καλά στα μαθηματικά και να γυμνάζονται. Όπως το έκαναν οι Αρχαίοι Έλληνες. Βοηθά στο να αναπτύσσεται το πνεύμα και το μυαλό. Πρέπει να βοηθάμε τα παιδιά μας και να τα ακούμε. Πρέπει να είναι ελεύθερα να κάνουν αυτό που θέλουν και να είσαι εκεί να τα ακούσεις. Είτε έχουν χαρά, είτε ηττήθηκαν».

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας - Ο Ζουγανέλης στο gossip-tv: «Η οικογένεια θέλει αρχές, αγάπη... έρωτα»

Οι καλλιτεχνικές οικογένειες της showbiz! Όταν τα παιδιά ακολούθησαν τα χνάρια των γονιών τους!

Αυτή είναι η πιο φαν Ελληνική οικογένεια στα social media!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved