Πόπη Διαμαντάκου: «Οι Housewives είναι ρόμπες κλαρωτές»
Media

Πόπη Διαμαντάκου: «Οι Housewives είναι ρόμπες κλαρωτές»

«Ρόμπες κλαρωτές» χαρακτηρίζει τις Housewives η τηλεκριτικός Πόπη Διαμαντάκου μέσα από τη στήλη της στα Νέα: «Τα κορίτσια της μιντιακής αυλής ξεκατινιάζονται για τα μανικιούρ και τα πεντικιούρ τους αλλά και για το αν τα μπότοξ συμβαδίζουν με τη νοικοκυροσύνη ή αποδεικνύουν χαρακτήρα ελαφρύ και ανοικοκύρευτο».

Η τηλεκριτικός αναφέρει πως αυτές οι γυναίκες προσβάλλουν τη γυναικεία προσωπικότητα και είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Αυτή την κριτική απ ότι φαίνεται διάβασε η Αννίτα Ναθαναήλ και παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή Πολύ Μπλα Μπλα μόνο που αντί να απαντήσει στην τηλεκριτικό σούρει τα εξ αμάξης στην παρουσιάστρια της εκπομπής: «Σας ακούω τόση ώρα πραγματικά που μιλάτε για μένα με τέτοια εμπάθεια και με τέτοια ειρωνεία και απορώ πως μιλάτε έτσι για έναν άνθρωπο που δεν ξέρετε;».

Το πάνελ αλλά και η παρουσιάστρια της εκπομπής σε μία προσπάθεια να μαζέψουν τα ασυμάζευτα είπαν πως δεν έλεγαν τη γνώμη τους αλλά σχολίαζαν τα όσα έχει γράψει η Πόπη Διαμαντάκου, όμως η Αννίτα Ναθαναήλ συνέχιζε ακάθεκτη στο ίδιο σκληρό ύφος: «Καλά που υπάρχει και η δική μας η εκπομπή κυρία Τσιμτσιλή και έχετε και σεις θέματα να σχολιάσετε.»

Πάντως μετά απ’αυτά χάθηκε η μπάλα και άρχισαν τα ειρωνικά σχόλια εκατέρωθεν. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved