Media

Ώρα για Μελέτη: Δείτε τι γίνεται στα παρασκήνια λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή

Gossip-tv Team

Ώρα για Μελέτη: Όταν έχεις τέτοιους συνεργάτες και τόσο όμορφο κλίμα στα backstage, είναι λίγο... απίθανο η παρεΐστικη διάθεση και η πολύ καλή χημεία να μην αποτυπωθεί και on camera! 

Γιατί δεν είναι τυχαίο που η εκπομπή που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα χθες, τόσο που όπως σχολίασε και ο Νίκος Μάνεσης στο βίντεο που θα δείτε, είναι πλέον βαρύ το καθήκον όλων να διατηρηθούν στην κορυφή της επιτυχίας.

Σήμερα, στην επίσημη σελίδα της εκπομπής ανέβηκ ένα βίντεο από όσα συμβαίνουν στο πλατό, λίγο πριν βγουν στον αέρα και φυσικά μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει ότι η χημεία ανάμεσα στους συντελεστές του Ώρα για Μελέτη, είναι κάτι παραπάνω από καλή.

Το εκλεπτυσμένο χιούμορ, οι πλάκες, οι ατάκες που εναλλάσσονται και προκαλούν πολύ γέλιο και κυρίως ο κοινός σκοπός όλων για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σε μία εναλλακτική εκπομπή και φυσικά η Ελεονώρα Μελέτη που βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που έχουν κάνει την Ώρα για Μελέτη να αγαπηθεί από την πρώτη κιόλας στιγμή από το τηλεοπτικό κοινό.

Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο από το να δείτε το παραπάνω βίντεο για να διαπιστώσετε πως πράγματι, ακόμα και εκτός αέρα, η παρέα της Ώρας για Μελέτη περνάει υπέροχα.

Δείτε το βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved