Media

Ραχήλ Μακρή: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο ατύχημα - Τι θα γίνει με το J2US;

Gossip-tv Team

Ένα τροχαίο ατύχημα είχε η Ραχήλ Μακρή, χθες (19/10).

Αμέσως έσπευσε το ΕΚΑΒ. Μπορεί να υπήρξαν μικροτραυματισμοί αλλά το ευτυχές γεγονός είναι ότι δεν επρόκειτο για κάτι αρκετά σοβαρό.


Η γνωστή πολιτικός και διαγωνιζόμενη του J2US έκανε γνωστή την είδηση του ατυχήματος με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.
Σήμερα (20/10) σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, μας ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας της.

«Είμαι καλύτερα. Πονάει λίγο το πόδι μου. Πιστεύω να πάω λίγο καλύτερα γιατί ο γιατρός μου μου συνέστησε να το ξεκουράσω λίγο. Από το 1998 οδηγώ δεν έχω ποτέ τρακάρει. Δεν έχω καταλάβει πώς έγινε. Ο μπροστινός μου μπερδεύτηκε βλέποντας μια σακούλα. Εγώ μέχρι να προλάβω χτύπησα με δύναμη πάνω του, με αποτέλεσμα να γίνει αυτό που έγινε. Ήταν λάθος μου που φορούσα και γόβες όταν οδηγούσα.

Χθες πήγαινα στην πρόβα του Just, όταν έγινε το τροχαίο ατύχημα. Ειδοποίησα αμέσως τον κύριο Κοκλώνη και την παραγωγή. Με ρώτησαν αν χρειάζομαι βοήθεια και έστειλε μάλιστα και ο ίδιος βοήθεια. Και τους ευχαριστώ πολύ. Έχω χάσει ήδη δυο πρόβες και δεν ξέρω αν μπορώ να μετακινηθώ τώρα», είπε μεταξύ άλλων.

Στο live του Σαββάτου δεν θα την δούμε.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved