Media

Survivor: Συγκλονίζει η Ευαγγελία Δερμετζόγλου: «Έχω ακόμα πληγές που δεν θα φύγουν ποτέ»

Gossip-tv Team

Survivor: Η πρώτη νικήτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Ευαγγελία Δερμετζόγλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για την εμπειρία της στο παιχνίδι!

Η Ευαγγελία Δερμετζόγλου σχολίασε το φετινό κύκλο Survivor και μάλιστα αποκάλυψε ποιον θεωρεί μεγάλο φαβορί για την νίκη του επάθλου!

«Το φετινό Survivor μου φαίνεται αρκετά light σε σχέση με το δικό μας αλλά το δικαιολογώ επειδή είναι πολλούς μήνες. Το δικό μας ήταν πολύ σκληρό. Είχαμε πάθει κι εμείς δηλητηρίαση τα οποία δεν τα δείχνανε τότε. Λόγω ασιτίας και έλλειψης βιταμινών ήμουν δύο χρόνια στους γιατρούς. Ακόμα και τώρα έχω πληγές στο σώμα μου που δεν θα φύγουν ποτέ; Εμάς όσο πιο πολύ υπέφερες τόσο πιο πολύ έμενες. Είχαμε χαζά έπαθλα, ένα στρώμα, κάτι πίτσες με εκατομμύρια μυρμήγκια πάνω», είπε στην κάμερα της εκπομπής.

Και συνέχισε, συμπληρώνοντας: ««Έχω ξεχωρίσει την Κάτια, είναι αγωνίστρια, χαμηλών τόνων, μπορεί να φτάσει και στον τελικό. Ο Τριαντάφυλλο νομίζω ότι δεν το έχει. Το Survivor είναι για νέους. Τριαντάφυλλε, συγγνώμη!».

Όσον αφορά το έπαθλο και τη ζωή της μετά το Survivor είπε πως δεν πέρασε καλά με τους δημοσιογράφους, διότι την «πυρπόλησαν» πολύ άσχημα!

Δείτε το παραπάνω video.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved