Media

House of Fame: Τα αγόρια την είδανε... GNTM και κάνανε πασαρέλα με τα μαγιό τους!

Gossip-tv Team

House of Fame: Το σπίτι της Μουσικής Ακαδημίας μετατράπηκε σε πασαρέλα - Δείτε τι συνέβη με τα αγόρια του talent show και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν

Σε κάθε Live show κάνουν τα πάντα προκειμένου να εντυπωσιάσουν κριτές και καθηγητές, αν και η καθημερινότητά τους στο σπίτι της Ακαδημίας, είναι αρκετά πιο χαλαρή, από εκείνη που αρχικά είχαν φανταστεί.

Οι συμμετέχοντες του House of Fame ζουν σχεδόν τρεις μήνες κάτω από την ίδια στέγη, έχοντας κάνει τις δικές τους παρέες και ομάδες. Ένας από τους πιο αγαπητούς του κοινού, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ο οποίος είναι και από τους μικρότερους ηλικιακά πάικτες.

Στο νέο επεισόδιο του House of Fame είδαμε τον στυλίστα, Al Giga να μπαίνει ξανά στην αίθουσα της Ακαδημίας. Ο γνωστός στυλίστας ρώτησε τους σπουδαστές για το ποιος πιστεύει πως θα είναι και ο μεγάλος νικητής του talent show. Η μεγάλη έκπληξη ωστόσο ήρθε όταν όλοι οι σπουδαστές απάντησαν θετικά σηκώνοντας τα χέρια τους.

Στη συνέχει ακολούθησε το πιο διασκεδαστικό κομμάτι, όταν τα αγόρια του talent show φόρεσαν μαγιό και μπουρνούζι και έκαναν τη δική τους πασαρέλα μπροστά τους συγκατοίκους τους και στον γνωστό στυλίστα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved