Media

Top Chef: Η νικήτρια ομάδα, η χειρότερη προσπάθεια και η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης!

Gossip-tv Team

TopChef: Η πρώτη μέρα στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής ήταν δύσκολη για τους 15 διαγωνιζόμενους.

Κάποιοι εντυπωσίασαν τους κριτές, Γιώργο Βενιέρη, Γκίκα Ξενάκη και Αστέριο Κουστούδη, με τα πιάτα τους και κάποιοι τους απογοήτευσαν.

Η Ειρήνη, στη χθεσινή δοκιμασία, είχε το καλύτερο πιάτο και πήρε και την ασυλία. Μαζί με τον Νικόλα και τη Μαρίνα, που είχαν τα επόμενα καλύτερα πιάτα έγιναν αρχηγοί και στο αποψινό επεισόδιο έπρεπε να επιλέξουν τις ομάδες τους για να περάσουν στην πρώτη ομαδική δοκιμασία.

Για πρώτη φορά, οι υποψήφιοι Top Chef μαγείρεψαν σε ομάδες, παίρνοντας μέρος σε μία απαιτητική μαγειρική διαδικασία. Εκτός από τους 3 κριτές, τα πιάτα έπρεπε να ικανοποιήσουν και δύο πολύ απαιτητικούς καλεσμένους, τους μικρούς Κωνσταντίνο και Ράνια.

Δείτε παρακάτω στο βίντεο πώς επιλέχθηκαν οι τρεις ομάδες από τους αρχηγούς:

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν τρία πιάτα, ένα με φακές, ένα με ψάρι και ένα με συκώτι, πείθοντας τα δύο παιδιά ότι αυτές οι γεύσεις μπορούν να είναι λαχταριστές. Η ομάδα που ξεχώρισε τελικά ήταν η μπλε με αρχηγό τον Νικόλα Χωματά.

Τα μέλη της ομάδας που έχασε όμως, μπήκαν για δεύτερη φορά στην κουζίνα, για να μαγειρέψουν, αυτή τη φορά ατομικά.

Η υπόθεση ήταν απλή: ρομαντικό δείπνο. Η αγωνία κορυφώθηκε καθώς ο διαγωνιζόμενος με την χαμηλότερη επίδοση ήταν και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Δείτε στο παραπάνω βίντεο την ομάδα που κέρδισε αλλά και ποιοι παίκτες έπρεπε να μαγειρέψουν στην ατομική δοκιμασία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved