Media

Ηλίας Μπόγδανος: Έγραψε τραγούδι για την κακοποίηση των γυναικών: «Η Γεωργία ήταν η αφορμή...»

Gossip-tv Team

Ο Ηλίας Μπόγδανος παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις, κατά τις οποίες υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός για το καινούργιο του τραγούδι, που έγραψε με αφορμή την βία κατά των γυναικών.

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του κοινού, το οποίο και τον ακολουθεί σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε στην εκπομπή "Το Πρωινό" και αποκάλυψε το πόσο σοκαρίστηκε ο ίδιος, μετά τις αποκαλύψεις για όλο αυτό που συνέβη στην Θεσσαλονίκη και στην 24χρονη Γεωργία. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως έγραψε ένα τραγούδι, με αφορμή αυτό το γεγονός, που αφορά βέβαια όλες τις γυναίκες, που έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας. Όπως αναφέρει και ο ίδιος, η συγκεκριμένη δουλειά δεν έχει να κάνει με εμπορικούς σκοπούς.

Όπως δήλωσε ο Ηλίας Μπόγδανος: «Η Γεωργία ήταν η αφορμή γι’ αυτό το κομμάτι γιατί η κακοποίηση των γυναικών υπήρχε ανέκαθεν οπότε δε μπορώ να πω ότι δεν υπήρχαν αιτίες. Αυτή όμως ήταν η αφορμή γιατί το έβλεπα, το ξανάβλεπα, ότι άνοιγα, social media, τηλεοράσεις κτλ έβλεπα αυτό το θέμα και είχα πέσει, είχα μαυρίσει. Ήθελα να εκφράσω και εγώ τη στήριξή μου. Όλο ήταν ένας πόλεμος. Ήθελα να μπω και εγώ στη θέση μιας γυναίκας, και να γράψω πως μπορεί να νιώθει αυτή η γυναίκα που έχει υποστεί κάτι τέτοιο... Φαντάζομαι ότι η κοπέλα δέχεται πάρα πάρα πολλά μηνύματα συνεχώς οπότε δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να μπλεχτώ. Ελπίζω να δει το τραγούδι και να πάρει μια στήριξη. Δεν αποσκοπεί πουθενά εμπορικά το κομμάτι, δεν βγήκε δισκογραφικά, ούτε video clip ούτε τίποτα. Αν ήταν μπροστά μου η Γεωργία θα της έλεγα ότι αποτελεί έμπνευση για όλους μας»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved