Media

MasterChef: Ο νικητής κρίθηκε στην λεπτομέρεια- Η σάλτσα που «έκαψε» τον παίκτη!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο, είδαμε την πρώτη φάση του Bootcamp να συνεχίζεται, ενώ οι λευκές ποδιές περιμέναν τους επίδοξους σεφ να τις "κλέψουν".

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και οι τηλεθεατές έχουν λατρέψει μοναδικά, μιας και τα τελευταία χρόνια της προβολής του, το παρακολουθούν ανελλιπώς, χωρίς να χάνουν κανένα επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η μάχη για μια θέση στο σπίτι του διαγωνισμου συνεχίζεται μεταξύ των υποψηφίων, καθώς οι μαγειρικές μονομαχίες ήταν και πάλι πρωταγωνιστικές. Οι παίκτες που είχαν κερδίσει τα τρια ναι στην φάση των οντισιόν παρέμειναν, για άλλη μια φορά στον εξώστη, μαζί με εκείνους, που είχαν κερδίσει τα golden pin και είχαν την δυνατότητα να δίνουν οδηγίες σε εκείνους που βρίσκονταν στους πάγκους.

Το πρώτο ζευγάρι, το οποίο και φυσικά αποτελούσε μαγειρική μονομαχία, ήταν εκείνο του Σταμάτη και της Ελπίδας, οι οποίοι κατάφεραν να φτιάξουν δυο φανταστικά πιάτα, τα οποία ειχαν πολύ γεύση. Σαν βασικό υλικό είχαν χρησιμοποιήσει τον σολωμό και οι δυο προσπάθειες ήταν εντυπωσιακές. Όταν έφτασε η ώρα της κρίσης, ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν εκείνος που ανακοίνωσε ότι στην επόμενη φάση του Bootcamp προχωράει η Ελπίδα.

Αυτό που ουσιαστικά δεν κατάφερε ο Σταμάτης ήταν η σάλτσα, η οποία του είχε ρίξει και την γεύση από το πιάτο του, αλλά και την εμφάνιση.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved