Media

MasterChef: Οι κριτές άρχισαν τα... ανέκδοτα- Κανένας από τους δυο παίκτες δεν τα κατάφερε!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (1-2) παρακολουθήσαμε την πρώτη φάση του bootcamp, η οποία και ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με τους επίδοξους σεφ να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά, μιας και από την πρώτη κιόλας σεζόν της προβολής του, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, το οποίο και το παρακολουθεί ανελλιπώς.

Η πρώτη φάση του Bootcamp ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με τους διαγωνιζόμενους να έχουν προσπαθήσει παραγματικά πάρα πολύ και να έχουν δώσει τις περισσότερες από τις δυνατότητές τους, για να αποδείξουν ότι αξίζουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Bέβαια, υπήρξαν και εκείνες οι περιπτώσεις, όπου οι παίκτες δεν τα κατάφεραν και τόσο καλά, μιας και στο πιάτο τους δεν είχαν γίνει σωστά οι παρασκευές.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση της Άννας Μαρίας και του Ρίτσαρντ. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Ρίτσαρντ είχε κάψει το κρέας του και η Άννα Μαρία δεν το είχε ψήσει καθόλου σωστά, μιας και ήταν σαν ωμό. Σε κάποια στιγμή της κριτικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έλεγαν ανέκδοτα ο ένας στον άλλον, αντιμετωπίζοντας με χιούμορ την όλη κατάσταση, ενώ στο τέλος, η απόφαση ήταν και εκείνη, που δυσαρέστησε τους διαγωνιζόμενους. Ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε χαρακτηριστικά: "Φέτος είπαμε να εντάξουμε αυτήν την λεπτομέρεια με τις ποδιές στον διαγωνισμό για περιπτώσεις σαν την δική σας. Όταν δυο πιάτα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, δεν μπορεί να περάσει κανένα"

Κανένας από τους δυο δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, μιας και το επίπεδο των πιάτων τους ήταν κάτω του μετρίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved