Media

MasterChef: Κουτσόπουλος: «Όποιος νομίζει ότι μαγείρεψε καλύτερα, ας πάρει την ποδιά»

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν ποτέ, μιας και οι προσπάθειες των διαγωνιζόμενων ήταν σε γενικές γραμμές πολύ καλές και οι αποφάσεις ήταν αρκετά δύσκολες. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί ανελλιπώς και δεν χάνει επεισόδιο, μιας και παίρνει και ιδέες για τους επόμενους μαγειρικούς του πειραματισμούς.

Στο σημερινό επεισόδιο (1-2) παρακολουθήσαμε τη συνέχεια από την πρώτη φάση του bootcamp, η οποία και έκρινε ποιοι θα είναι εκείνοι οι παίκτες, που θα περάσουν στην επόμενη φάση και ύστερα θα διαγωνιστούν για την ένταξή τους στο σπίτι.

Παρακολουθήσαμε μια μαγειρική μονομαχία, η οποία ήταν ανάμεσα στον Φανούρη και τον Γιώργο. Η πρώτη ύλη ήταν το καλαμάρι και οι δυο παίκτες προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευφάνταστες ιδέες, οι οποίες φάνηκαν και στο πιάτο τους. Ο Φανούρης μαγείρεψε γεμιστό καλαμάρι ενώ ο Γιώργος επέλεξε μια διαφορετική εκδοχή και σέρβιρε σπαγγέτι καλαμαριού.

Μετά την δοκιμή των πιάτων, παρατηρήθηκε ότι το πιάτο του Φανούρης είχε αρκετά λάθη, τα οποία και, όπως φάνηκε, του στοίχισαν. Όταν έφτασε η στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε στους δυο παίκτες: "Όποιος νομίζει ότι μαγείρεψε καλύτερα, ας πάρει την ποδιά". Ο Φανούρης έδειχνε ήδη απογοητευμένος, μιας και ήταν μια κακή μέρα για εκείνον. Ο αντίπαλός του κατάφερε να πάρει την ποδία εξ αρχής μόνος του, αφού μόλις είπε την συγκεκριμένη φράση ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, εκείνος την τράβηξε προς το μέρος του και ύστερα του ανακοινώθηκε ότι ήταν και ο νικητής της μονομαχίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved