Media

Συγκλονισμένη η Σκορδά με τα λόγια της Τζώρτζιας για τον 21χρονο σκιέρ που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα

Gossip-tv Team

Η τραγουδίστρια λίγες ώρες μετά την κηδεία μίλησε για το πνευματικό της παιδί, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα λάθη που έγιναν κατά την προσπάθεια διάσωσής του.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων είπε: «Δύο πολύ καλοί άνθρωποι έφυγαν από την Αθήνα και γύρισαν στα Τζουμέρκα σε αυτά τα όμορφα βουνά. Ήρθαν μαζί με τα δύο τους παιδιά. Πλέον, είναι ένα το παιδάκι. Γιατί σήμερα έχουμε την κηδεία του ενός, του Ερμή Θεοχαρόπουλου, του Ερμή Θεοφάνη Θεοχαρόπουλου. Το ξέρω ολόκληρο το όνομα γιατί τυχαίνει να είμαι νονά, πνευματική μητέρα αυτού του παιδιού. Τον είδα να ανδρώνεται σιγά σιγά, να γίνεται ένας εξαιρετικός νέος, ένας πραγματικός άριστος. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άριστοι και συνήθως προσπαθούν να τα καταφέρνουν μόνοι τους. Χωρίς καμία στήριξη από αυτό το κράτος, το οποίο το μόνο που κάνει είναι να βάζει λάθος ανθρώπους σε λάθος δουλειές. Πώς γίνεται αυτό; Πώς γίνεται να τραυματιστεί ο Ερμής, να πέσει, να διαλυθεί, να πάρει το 112 που είναι ο επείγον αριθμός και να έρθει η βοήθεια 5 ώρες μετά;».

Συγκλονισμένη η Φαίη Σκορδά είπε: «Έχω συγκλονιστεί με αυτό που είπε, η μαμά ήταν πέντε ώρες πάνω από το παιδί της για να το ζεσταίνει… Οι δυο γονείς ήταν στο βουνό και προσπαθούσαν να ζεστάνουν το παιδί τους;»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Το πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Βαρύ πένθος για την Τζώρτζια των Μπλε: Η συγγένεια με τον 21χρονο σκιέρ που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved