Media

Survivor Τελικός: Ο Τάκης Καραγκούνιας μιλάει στο gossip-tv και θέλει νικητή τον Στάθη Σχίζα!

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Survivor Τελικός: Ο Τάκης Καραγκούνιας, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού κύκλου του reality επιβίωσης, μίλησε στο gossip-tv και θέλει για νικητή τον Στάθη Σχίζα!

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης όταν τον ρωτήσαμε για τον έντονο χαρακτήρα του προτίμησε τον χαρακτηρισμό αληθινός λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έντονος; Δεν ήμουν έντονος! Τον αληθινό τον λέμε έντονο; Τον δέχομαι τον χαρακτηρισμό. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν δέχομαι κάποια πράγματα. Όταν λέω κάποια πράγματα, τα λέω ευθέως. Πολλές φορές μπορεί να έκανα και λάθος, το παραδεχόμουν το λάθος… οκ!».

Στην ερώτηση για το ποια στιγμή δέχτηκε περισσότερο πίεση μέσα στο παιχνίδι, ο Τάκης Καραγκούνιας τόνισε:

«Κάνω μία δουλειά που δέχομαι είκοσι χρόνια τώρα πίεση. Η λέξη πίεση δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου. Ζω μέσα στην πίεση και μέσα από την πίεση γίνεσαι πάντα καλύτερος. Η μόνη πίεση που ένιωσα εκεί ήταν με τον εαυτό μου, να μπορώ να συμμαζέψω κάποια συναισθήματα ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους στο παιχνίδι. Αυτό ήταν όλο».

Όσο για τη στιγμή που αντίκρισε μετά από πολύ καιρό την κόρη του Ραφαηλία καθώς βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι, ο Τάκης Καραγκούνιας παραδέχτηκε:

«Ήταν μία στιγμή που δεν περιγράφεται… Δεν πίστευα ότι μέσα σε τέσσερις μήνες περίπου η κόρη μου είχε ψηλώσει τόσο πολύ. Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή… Είχαμε και τον θάνατο του πατέρα μου. Εντάξει με περίμεναν όλοι στο πατρικό… Αυτές οι στιγμές θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τις αποκλειστικέ δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια στο gossip-tv:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved