Media

Ευλαμπία Ρέβη: Πήγε μήνα του μέλιτος στο Μπαλί και κόλλησε κορονοϊό: «Είχα 41 πυρετό κι εξαντλήθηκα»

Gossip-tv Team

Η Ευλαμπία Ρέβη σήμερα έκανε πρεμιέρα μαζί με τον Γιώργο Σιαδήμα με την εκπομπή Τώρα μαζί και αποκάλυψε ότι στον μήνα του μέλιτος στο Μπαλί από τον οποίο επέστρεψε πριν από λίγες μέρες, έπαθε κορονοϊό και ψηνόταν στον πυρετό! 

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μάλιστα έκανε την αποκάλυψη αφού έστησε on air μία απίθανη φάρσα στον τηλεοπτικό της παρτενέρ Γιώργο Σιαδήμα.

Συγκεκριμένα τον παρότρυνε συνεχώς να πιεί από τον καφέ που του είχε φτιάξει και όταν εκείνος είχε πιει αρκετό, ζήτησε να πέσει ένα βίντεο.

Σε αυτό, απεικονιζόταν η Ευλαμπία Ρέβη να κάνει ρεπορτάζ και στο Μπαλί για τον ακριβότερο καφέ στον κόσμο που προέρχεται από... κόπρανα ενός ζώου, του λούακ.

Προφανώς στην ιδέα και μόνο ο Γιώργος Σιαδήμας σάστισε, όμως η Ευλαμπία Ρέβη τον καθησύχασε λέγοντάς του πως ο καφές που έπινε δεν ήταν ο συγκεκριμένος καθώς δεν αγόρασε η ίδια μιας και πληροφορήθηκε ότι τα ζώα, προκειμένου να παραχθεί ο συγκεκριμένος καφές, κακοποιούνται.

Στο μεταξύ, η δημοσιογράφος αποκάλυψε επίσης πως στον μήνα του μέλιτος στο Μπαλί, δεν πρόλαβε να χαρεί καθόλου αφού την «χτύπησε» ο κορονοϊός και ψηνόταν στον πυρετό. Δείτε στην παρακάτω γκάλερι όσα... πρόλαβε να κάνει στο Μπαλί:

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε και... έκανε η Ευλαμπία Ρέβη σήμερα στην εκπομπή Τώρα μαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved