Media

Ελπίδα Νίνου: Διακόπηκε η κατάθεσή της – Ένιωσε ζαλάδα και έντονη αδιαθεσία

Gossip-tv Team

Συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή (9-09) η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με την κατάθεση της συζύγου του, Ελπίδα Νίνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα η κατάθεσή της διακόπηκε προσωρινά καθώς ένιωσε έντονη αδιαθεσία και ζαλάδα μέση στη δικαστική αίθουσα.

«Έχουν διακόψει την ακροαματική διαδικασία γιατί δεν αισθάνθηκε καλά η Ελπίδα Νίνου. Τόσο ο σύζυγός της όσο και ο γιος της έχουν ανησυχήσει και θέλουν να δουν τι έχει συμβεί», είπε στον «αέρα» της εκπομπής η δημοσιογράφος.

Θυμίζουμε πως η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη λύγισε την πρώτη ημέρα της κατάθεση, σύμφωνα με το Πρωινό, σε ερώτηση ενόρκου ανεξαρτήτως αν πιστεύει ή όχι τις καταγγελίες, αν γνώριζε τις εξωσυγικές σχέσεις του άντρα της.

Η πρόεδρος προσπάθησε να την προστατεύσει γιατί είναι κάτι πολύ προσωπικό, αλλά η Ελπίδα Νίνου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και είπε ότι τίμησε την οικογένειά της και είναι μία γυναίκα που έχασε έξι παιδιά στην προσπάθειά της να τεκνοποιήσει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τα φέρει στον κόσμο… Για να φέρει στον κόσμο τον Δημήτρη, έπρεπε να μείνει αναγκαστικά στο κρεβάτι γιατί δεν ήθελε να χάσει άλλο παιδί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved