Media

Δημήτρης Μακαλιάς: Αυτός είναι ο λόγος που τσακώθηκε με την Αντιγόνη Ψυχράμη ανήμερα του γάμου τους

Gossip-tv Team

O Δημήτρης Μακαλιάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show και μίλησε μεταξύ άλλων για την Αντιγόνη Ψυχράμη και τον καβγά που είχαν ανήμερα του γάμου τους.

Αρχικά ανέφερε: «Πολλοί φίλοι μας, μας λένε ότι αισθάνονται άβολα όταν είναι μπροστά στους τσακωμούς μας με την Αντιγόνη. Μπορεί να τσακωθούμε πολύ αλλά μετά από δέκα λεπτά έχουμε σταματήσει, έχουμε πιαστεί χέρι-χέρι και φιλιόμαστε. Δεν έχουμε ποτέ τόσο μεγάλη κόντρα που να είναι ουσίας.»!

Και πρόσθεσε: «Συνέχεια τσακωνόμαστε, δεν υπάρχει μέρα να μην τσακωνόμαστε. Και στον γάμο. Όταν έφτασα στην εκκλησία ήθελε να τη συνοδεύσουν τα αδέρφια της μέσα. Αλλά εγώ επειδή το εκκλησάκι ήταν μικρό δεν μπορούσα να πάω μέσα και την περίμενα στην πόρτα. Και μου φώναζε να πάω μέσα. Έκατσα εκεί, δεν υποκύπτω.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Σε αυτό τον γάμο έγιναν τόσα ευτράπελα όμως, που αυτό ήταν το λιγότερο. Ο τελευταίος καβγάς μας ήταν πριν έρθω εδώ. Τσακωνόμασταν γιατί όταν έχουμε φίλους στο σπίτι, αφήνει όλες τις πόρτες ανοιχτές. Αυτός ήταν ο τελευταίος καβγάς πριν από λίγο»!

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε και για τον ερχομό της κόρης του: «Όλοι με το κορίτσι μου λένε ότι με το κορίτσι θα είναι διαφορετικά, γιατί με τον μπαμπά έχουν άλλη σχέση, αλλά εγώ δεν το καταλαβαίνω γιατί είμαι πολύ ερωτευμένος με τον γιο μου. Βρίσκω την ευτυχία σε πολύ απλά πράγματα καθημερινά. Είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου, τη γυναίκα και το παιδί μου, νιώθω πολύ πλήρης».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved