Ψυχράμη - Μακαλιάς: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της
Showbiz

Ψυχράμη - Μακαλιάς: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς και δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους.

 

Μάλιστα, η ίδια η Αντιγόνη ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός στον προσωπικό της λογαριασμό δημοσιεύοντας μερικές τρυφερές φωτογραφίες. Συγκεκριμένα, τα στιγμιότυπα αυτά απεικόνιζαν την ίδια με φουσκωμένη κοιλίτσα και με τον γιο της να την φιλάει.

Η ίδια έγραψε:«Η οικογένεια μας μεγαλώνει …Ευλογία🤰💫🌱 @dimitrismakalias» και αμέσως οι διαδικτυακοί φίλοι έσπευσαν να της γράψουν τις πιο θερμές ευχές τους.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγους μήνες ο Δημήτρης για την σχέση του με την Αντιγόνη Ψυχράμη είχε αναφέρει:«Με την Αντιγόνη παλέψαμε από την πρώτη στιγμή για να μην αλλάξει ο ερχομός του παιδιού την σχέση μας. Η Αντιγόνη είναι η καλύτερή μου φίλη. Ταιριάξαμε τις διαφορετικότητές μας. Νιώθουμε έτοιμοι να αποκτήσει ο Χάρης αδερφάκι. Η επιθυμία μου σχετίζεται με το γεγονός ότι έχασα τον αδερφό μου».

Χθες (7/9) πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, η παρουσίαση του προγράμματος του Open κι εκεί βρέθηκαν οι ιθύνοντες του καναλιού, οι παρουσιαστές των εκπομπών αλλά και οι πρωταγωνιστές των νέων σειρών και φυσικά μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις εμφανίσεις τους.

Ωστόσο, η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν εκείνοι που κέντρισαν το ενδιαφέρον, καθώς ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης. Η ίδια είχε επιλέξει ένα υπέροχο πολύχρωμο outfit κατάλληλο για τους μήνες της κύησης, το οποίο της έδινε στυλ και λάμψη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved