Αντιγόνη Ψυχράμη: Ποζάρει στο Παρίσι με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γίνει μανούλα για δεύτερη φορά
Showbiz

Αντιγόνη Ψυχράμη: Ποζάρει στο Παρίσι με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γίνει μανούλα για δεύτερη φορά

Η Αντιγόνη Ψυχράμη ζει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και είναι έγκυος και σε λίγο μόλις καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της. 

Η τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μακαλιά και ήδη έχουν αποκτήσει ένα πανέμορφο αγοράκι.

Πριν από λίγους μήνες, η Αντιγόνη Ψυχράμη ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της, μέσα από μια σειρά από φωτογραφίες που έβγαλε με το γιο της. Τις τελευταίες μέρες, η ίδια με τον Δημήτρη Μακαλιά βρίσκονται στο Παρίσι, με σκοό να περάσουν μαζί λίγες στιγμές χαλάρωσης και ρομαντισμού. Η τραγουδίστρια- ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και μάλιστα αυτήν την φορά έβγαλε μερικές φωτογραφίες, ποζάροντας δίπλα από έναν ήρωα της Marvel.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς την φωτογράφισε και η ίδια φορούσε ένα υπέροχο μαύρο παντελόνι με crop top και φυσικά φαινόταν η φουσκωμένη της κοιλίτσα, αφού διανύει έναν από τους τελευταίους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved