Δημήτρης Μακαλιάς: Δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της Αντιγόνης Ψυχράμη
Showbiz

Δημήτρης Μακαλιάς: Δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της Αντιγόνης Ψυχράμη

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς και ανυπομονούν να κρατήσουν το παιδάκι της στην αγκαλιά τους.

Μάλιστα, η ίδια η Αντιγόνη είχε ανακοινώσει το ευχάριστο γεγονός στον προσωπικό της λογαριασμό δημοσιεύοντας τις πιο τρυφερές φωτογραφίες.

Το ζευγάρι αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και ο ηθοποιός με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, θέλησε να δείξει στους followers του πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της συζύγου του, Αντιγόνης Ψυχράμη.

«Τι συμβαίνει εκεί μέσα;!» αναρωτήθηκε με χιούμορ στη λεζάντα της ανάρτησης του ο παρουσιαστής και ηθοποιός.

Μάλιστα ο Δημήτρης Μακαλιάς μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Αντιγόνης, μίλησε συγκινημένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και δήλωσε: «Δεν είμαστε ακόμη σίγουροι για το φύλο γι’ αυτό δεν το λέμε ακόμα. Είναι λίγο νωρίς. Χαρήκαμε πολύ για την εγκυμοσύνη γιατί το θέλαμε, δεν μα ξάφνιασε. Το περιμέναμε και το θέλαμε πάρα πολύ και είχαμε πολύ αγωνία γι’ αυτό δεν το λέγαμε τόσο καιρό. Οι πρώτοι μήνες είναι λίγο επίφοβοι και το περιμέναμε πως και πως. Ο μικρός Χάρης το έχει πάρει πολύ ζεστά και του αρέσει πάρα πολύ ακόμα. Του μιλάει. Στην αρχή πέρασε λίγο δύσκολα η Αντιγόνη, τώρα το έχει ξεπεράσει και έχει βρει τα βήματά της».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη παντρεύτηκαν το 2015, ενώ ο γιος τους, Χάρης γεννήθηκε το 2017.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved