Δημήτρης Μακαλιάς: Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού του και το σχόλιο για Σοϊλέδη-Αντωνά
Media

Δημήτρης Μακαλιάς: Ο ερχομός του δεύτερου παιδιού του και το σχόλιο για Σοϊλέδη-Αντωνά

Ο Δημήτρης Μακαλιάς «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για όλους και όλα.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην τελευταία για την σεζόν εκπομπή, Happy Day. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ερχομό του δεύτερου παιδιού του με την Αντιγόνη Ψυχράμη, στη συνεργασία του με την Μπέττυ Μαγγίρα αλλά και στην Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη.

«Περιμένουμε με ανυπομονησία το δεύτερο μωράκι. Η Αντιγόνη είναι στον 4ο προς τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το θέλαμε πάρα πολύ. Ο γιος μας ο Χάρης το έχει πάρει πολύ ζεστά, χαϊδεύει την κοιλίτσα, μιλάει στο μωρό. Η Αντιγόνη πέρασε λίγο δύσκολα στις αρχές, είχε αναγούλες, εμετούς, δεν μπορούσε να φάει καλά. Κουραζόταν πάρα πολύ. Μου έλεγε από καιρό ότι είναι έγκυος αλλά δεν το πίστευα. Ένα βράδυ που γιορτάζαμε την επέτειό μας, μου έκανε δώρο το τεστ εγκυμοσύνης» δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός και παρουσιαστής.

Ενώ λίγο αργότερα είπε:«Περίμενα ότι η Μπέττυ Μαγγίρα είναι εύθυμος άνθρωπος, αλλά δεν περίμενα ότι εμείς οι πέντε θα είμαστε σαν οικογένεια. Αισθάνθηκα ότι αναπνέουμε μαζί. Καλώς εχόντων των πραγμάτων συνεχίζουμε κανονικά την εκπομπή στο Open από τα τέλη Αυγούστου. Γίναμε ένα Survivor Πανόραμα, παίζαμε μόνο Survivor. Είχαμε και την Μαρία Αντωνά, αυτοσατιριζόμασταν και λέγαμε ότι ήμασταν το πλυντήριο του Άρη Σοϊλέδη και τον ξεπλέναμε. Λέγαμε την αλήθεια μας. Ήταν δύσκολο για την Μαρία, ήταν λες και έπρεπε να απολογηθεί η ίδια για τον Α. Σοϊλέδη».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved