Δημήτρης Μακαλιάς: Το αντίο στην Ντίνα Κώνστα με αδημοσίευτες φωτογραφίες από τηλεοπτικά γυρίσματα!
Showbiz

Δημήτρης Μακαλιάς: Το αντίο στην Ντίνα Κώνστα με αδημοσίευτες φωτογραφίες από τηλεοπτικά γυρίσματα!

Ό Δημήτρης Μακαλιάς μέσα από μια δημοσίευσή του στο Instagram, αποχαιρέτησε την Ντίνα Κώνστα, η οποία έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής 3 Ιουλίου 2022.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν σε τηλεοπτική σειρά και ο ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες των γυρισμάτων.

Πριν από λίγες ώρες και μέσα από μια δημοσίευση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ γνωστοποίησε την είδηση του θανάτου της Ντίνας Κώνστα, σκορπίζοντας την θλίψη σε πολύ κόσμο, ο οποίος αγαπούσε ιδιαίτερα την ηθοποιό και την εκτιμούσε για το πηγαίο ταλέντο της. Ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς ήταν ανάμεσα σε εκείνους που είχαν την τιμή και την χαρά να συναργαστούν με την σπουδαία Ντίνα Κώνστα και ο ίδιος επέλεξε να την αποχαιρετίσει μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην τηλεοπτική σειρά "Ο θυσαυρός της Αγγελίνας", η οποία είχε προβληθεί το 2005 από την ΕΡΤ1. Ο Δημήτρης Μακαλιάς έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή του: "Αχ βρε γιαγιά… Τα «εγγόνια» σου μαζεμένα όλα σε αποχαιρετούν. Καλό ταξίδι Αγγελίνα μας"

Δείτε παρακάτω την δημοσίευσή του:

https://www.instagram.com/p/Cfjnl_0sCMH

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved