Ντίνα Κώνστα: Αυτή ήταν η τελευταία της δημόσια εμφάνιση
Showbiz

Ντίνα Κώνστα: Αυτή ήταν η τελευταία της δημόσια εμφάνιση

Η Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή και ο χώρος είναι λίγο πιο φτωχός από σήμερα.

Η ίδια, το τελευταίο διάστημα δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις και την βλέπαμε σπάνια ενώ η τελευταία φορά ήταν στο Νεκροταφείο Ζωγράφου στην κηδεία του Χρήστου Σιμαρδάνη.

Να θυμίσουμε πως η Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής 3 Ιουλίου, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να γνωστοποιεί την είδηση του θανάτου της μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook.
H ίδια ήταν μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και είχε πρωταγωνιστήσει σε πολυάριθμες παραγωγές, με τους ρόλους της να είναι απόλυτα χαρακτηριστικοί και να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

Η ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως "Το Σοι μας", "Το Δις Εξαμαρτείν" και "Οι τρεις Χάριτες". Παρ' όλα αυτά, αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά στην τηλεοπτική σειρά "Δυο Ξένοι". Πριν από μερικούς μήνες, είχε γίνει γνωστό, μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ότι η Ντίνα Κώνστα πάσχει από άνοια και βρίσκεται σε ίδρυμα για ηλικιωμένους, εντός Αθηνών. Όπως αναφερόταν στο δημοσίευμα, στο πλευρό της ήταν η αγαπημένη της ανιψιά.

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία της εμφάνιση αλλά και γενικότερα από τις πιο πρόσφατες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved