Media

Αναστασία Περράκη: Αποκάλυψε τα πάντα για τη γέννηση της κόρης της: «Ήμουν 25 χρονών τότε...»

Gossip-tv Team

Η Αναστασία Περράκη παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την κόρη της, που πλέο διανύει την εφηβεία, μιας και είναι 14 ετών. 

Η ίδια είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα που έχει κάνει μεγάλη καριέρα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Η Αναστασια Περράκη έγινε μητέρα όταν ήταν 25 χρονών και παραχώρησε συνέντευξη το Σάββατο το μεσημέρι (5-11) στην εκπομπή της ΕΡΤ "Μαμά-δες" και μίλησε για όλους και για όλα. Η ίδια αποκάλυψε το πώς ένιωσε όταν έγινε μανούλα στα 25 της, ενώ σήμερα η κόρη της διανύει την εφηβεία και είναι 14 ετών.

Η Αναστασία Περράκη είπε χαρακτηριστικά στην συνέντευξή της: «Στα 25 μου έγινα μαμά, μου πήρε έναν χρόνο να επανέλθω. Ένα άγχος το είχα γιατί όταν βλέπεις τον εαυτό σου, όταν γεννάς και πηγαίνεις με το παιδί στο σπίτι, λες “Παναγίτσα μου μη μείνω έτσι”. Γέννησα με καισαρική. Δεν μπορώ την αναμονή στη ζωή μου, καθόλου... Η κόρη μου είναι 14 ετών στην εφηβεία, βαθιά εφηβεία. Δύσκολη πίστα αλλά την προτιμώ με την πίστα της μικρής ηλικίας. Υπάρχει ένας διάλογος πια.

Ξέρω ότι υπάρχουν νεύρα, αυτό είναι δεδομένο. Ξέρω ότι υπάρχουν αντιδράσεις τύπου: “Θα πω όχι για να πω όχι για να πάω κόντρα στο κατεστημένο και στην μαμά”. Στο τέλος όμως της ημέρας βγαίνει το αποτέλεσμα»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved