Media

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Θα συμμετάσχει στο Survivor All Stars; Η απάντηση του πυροδότησε τις φήμες

Gossip-tv Team

Survivor All Stars: Οι παίκτες τις τελευταίες μέρες περνούν από στίβους μάχης και προετοιμάζονται για το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας. Τι γίνεται όμως με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Τον Λάμπρο Κωνσταντάρα τον απολαμβάνουμε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την εκπομπή «Open Weekend» με την Ελένη Τσολάκη και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό για την ειλικρίνεια αλλά και για τον τρυφερό χαρακτήρα του.

Ο δημοσιογράφος, την προηγούμενη σεζόν συμμετείχε στο Survivor και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται και στο Survivor All Stars.

Ο ίδιος με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της αδερφής του, Παυλίνας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Αυτό που με σιγουριά μπορώ να σας πω είναι ότι δεν θα είμαι στην αρχική 24αρα των παικτών», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος με χαμόγελο στα χείλη, πυροδοτώντας τις φήμες για την είσοδό του στο παιχνίδι με την δεύτερη ''φουρνιά'' των παικτών που θα φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved